rumeysa_mom
Testesteron, erkeklik hormum yüksek ve çok hafif insülin direncim var yumurtalarım da kist vs yok endokrinoloji doktoruna takipliyim üniversitesi hastanesi olduğu için her gittiğimde farklı doktor oluyor ilk gittiğimde doktor bana bunların yüksekliği direk kilodan dolayı diyemem önce altında yatan neden var mı buna bakmalıyız eğer sonuçlar temiz gelirse kilodandır diyebilirim dedi 24 saatlik idrar verdim kan verdim , ilaç içip tekrar kan verdim Kortizola bakıldı vs bunları hepsi normal geldi sadece 2 hormon ve insülin direnci mevcut tahlilleri göstermeye gittiğimde doktor farklıydı bana illa yumurtalıklar da kist olmasına gerek yok pkos tanısı koymamız için dedi kist yoksada pkos olunur dedi ve sen pkossun dedi
Sadece bir kanın eksik oda pkos olup olmadığına karar vereceğim bir kan tahlili olucak dedi
Benim aklım çok karıştı ilk gittiğim doktor farklı söyledi ikinci gittiğim doktor farklı söyledi
Kan falan vermedim şehir Hastanesi’ne gideceğim pkosmuyum değil miyim diye
Adetlerim de düzenlidir her ay olurum
Doğum kontrol hapı vereceğini söyledi birde
Ergenlik çağında erkek tipi kıllanmam oldu ve çok doktora gittim düzenli kontrollerimi oldum evlendikten sonrada aynı şekilde hiç kist vs söylenmedi o kadar usgye girdim 24 yaşındayım birde olsaydı en başından ortaya çıkmazmıydı onu anlamadım
3 yıllık evliyim 6 aydır deniyoruz
Yumurtlama ve çatlama görüyorum