rumeysa_mom MelodyFairy evet canım gerçekten anormal doktorum bana da öyle söyledi adet olmazsan ilaç bittikten 5 gün sonra felan gel dedi
rumeysa_mom MelodyFairy benimde 4. Gün oldu sanırım daha gelem giden yok evde test te bitti yapamıyorum 😅 açıkçası yapmak da istemiyorum tekrardan hayal kırıklığına uğramamak için
MelodyFairy rumeysa_mom hiç yapma derim regl bekliyoruz olsun biran önce ya Ben böyle aşırı rahatsızsım
rumeysa_mom MelodyFairy bende yapmaktan yana değilim canım ama bel ağrım var karın ağrım var da gelen giden yok bir tereddütte kaldım
rumeysa_mom MelodyFairy ohhh şükür canım inşallah tam sökülür ve inşallah son adetin olur artık önümüzdeki ay senden güzel haberler alırız 🌸 darısı başıma artık bende biran önce regl olsaydım da kurtulsaydım valla 😅
MelodyFairy rumeysa_mom Ay rahatladım valla sancım var ona bile razıyım 😝🤣olmamak daha zor 😞 umarım sende sökülürsün biran önce Önümüzdeki aylar beraber güzel haberler alırız ☺️🥰
MelodyFairy rumeysa_mom aşırı derecede ağrım sancım var damla damla geliyor regl hala tam sökülmedi ya neden acaba
Merve-betul rumeysa_mom polikistik över bı kist değil metabolizmayla alakalı bı rahatsızlık kiloluysan eğer az kilo versen bile gebe kalabiliyosun bende pcos hastasıyım iki tane doğal yolla bebeğim oldu sağlıklı doğdular şükür
Merve-betul rumeysa_mom pcos geçen bişey değilmiş kalıtsal bişey iki üç doktora gittim hepsi de aynı şeyi dedi
rumeysa_mom Merve-betul benim ki pkoymuş canım ama bilmiyorum ne olacağını pkos ile pko farklıymış diye duydum da bilmiyorum şuan regl olmayı bekliyorum doktora gideceğim alttan muayene edicek sonra heralde tedaviye başlar diye düşünüyorum
Merve-betul rumeysa_mom Akdeniz diyetini araştır canım bende Akdeniz bende 83 den 76 ya düştüm ilk bebeğimi öyle öğrenmiştim
rumeysa_mom Merve-betul bende 80 kiloyum şuan canım bende kilo vermeye çalışıyorum ama yapamıyorum galiba dediğin diyeti araştırcam teşekkür ederim 🌸
Seda9507 rumeysa_mom bunu kullandım kist geçti mi bilmiyorum ama yumurta geliştirdi ve 1.5 ay sonra hamile kaldım doktorum 3 ay vermişti
rumeysa_mom Seda9507 yaaaaa bende doktoruma sorup alsam acaba al der mi ben bir dahaki randevumda bunu da sorayım çok teşekkür ederim canım 🌸