rumeysa_mom MelodyFairy duphastonu kullandım da diğerini kullanmadım hiç ben pek fazla ilaç kullanmaktan yana değilim canım başım çatlasa bile en hafif ilaç parol olmasına rağmen içmiyorum mesela alıştırmıyorum vücudumu ilaca belki o yüzden bilmiyorumdur 😅
MelodyFairy rumeysa_mom Evet bende öyleyim ama çok nadir de olsa bu regl gelmeyince zorunda kalıyorsun Bakalım ne zaman sökülecek merak ediyorum cidden 😧 hiç olmayıp yumurtlama denk gelip gebe kalsam yeminle hayatımın şoku olur 😂
rumeysa_mom Bbk88 ben 3 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım kullanmak istemedim ama doktorum anca böyle geçer dedi bende kullandım mecburen daha sonra kullanmadım evde bitkisel macunlar soğan felan yaptım iki ay kadar sonra doktora gittim işte bayaa azalmış
Brlasen rumeysa_mom zayıflayarak geçiyor :) bende de vardı zayıflamakla geçiyor Şuan 28 hafta hamileyim
Baabus rumeysa_mom gano excel üye olman lazım alabilmen için yakınsak ben kendimden alır sana veririm diye söyledim inşallah yayınlarlar yazdığım için
rumeysa_mom MelodyFairy halla halla bende olmadım daha test felan da yapmıyorum artık acaba mı demiyorum da değil bu kadar gecikmesi normal değil çünkü :)
MelodyFairy rumeysa_mom gerçekten anormal gecikme bu engel bir durumda yoktu doktor olsa söylerdi bakalım ilaç bitsin 3., 5 güne olmazsm yeniden doktora gitcem
rumeysa_mom MelodyFairy evet canım gerçekten anormal doktorum bana da öyle söyledi adet olmazsan ilaç bittikten 5 gün sonra felan gel dedi