GkeCanKaran Oziss sağlıklı olsun tabi cnm.gönlümden hep kız geçiyordu.eşimde kız istiyor.ama kucağına alınca kız erkek farketmiyor diyosun ki iyiki doğurmuşum ☺
GkeCanKaran Suheda kemik yapısına baktı büyük ihtimal cnm erkeğe bnziyor dedi.ama kesin değil dedi.sağlıklı olsun öncelikle tabi ama insan merak ediyor ki ona görede bişiler alsın artık ☺☺☺
GkeCanKaran Suheda şuan çok heyecanlandım daha hareketlerini görmedim ya ☺☺ Çok güzel bi duygu gerçekten Allah isteyen herkese yaşatsın ☺☺
Mercimek-tanesi Ben cok fena oldum sirtim yuzum sivilce oldu hep.doktora sorucaktim unuttum. Sadece hiç mide bulantim yok aserme yok yani hamilelik belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum dedim .ne guzel rahat gecireceksin dedi .
GkeCanKaran Mercimek-tanesi şükret valla cnm. Bnm 7.haftamda bi başladı bulantılar kilo verdim.hiç bişey yiyemiyorum herşeyden tiksindim.sivilcede çıkıyor arada tek tek.biri geçiyor biri çıkıyor.
Nuran7043 Mercimek-tanesi ayy ne kadar şanslısınız ben mide bulantılarından bebeğimin varlığına daha sevinemedim inan ki. O kadar kötü geçiriyorum bu dönemleri. 11+6 şuan çarşamba randevum var benimde😍 inş bende ozaman görücem meleğimi
Mercimek-tanesi Suheda ya benim bildiğin sivilce tamam hamile kalmadan once 2 3 tane cikardi ama suan alnimda yanagimda cenemde asiri cikiyo.pazartesi sorucam bakalim yine bebisi gorup unutmazsam
GkeCanKaran Mercimek-tanesi amin inş cnm. Tatlı bnde yiyemiyorum tiksiniyorum.cnm hep ekşi ve tuzlu şeyler çekiyor.
Mercimek-tanesi Nuran7043 😁😁 ya ben ne kilo aldim ne midem bulaniyo ne bisey. Sadece tatlidan sogudum .ben her gece uykudan kalkip tatli yiyen biri olarak tatli gormek istemiyorum.
Mercimek-tanesi GkeCanKaran benim ilk zamanlar ekmek istiyodu😌 aklima ekmek gelince agzim sulaniyodu asermem bile fakirdi yaa😁😁 sonra ekmegi azalttim simdi normal yemek yiyorum ama etli olmucak et kokusu gelmicek. Oldum olali et yemiyorum keske yiyebilsem ama midem almiyo
Mercimek-tanesi GkeCanKaran yok belli degil dun gittigimde poposu dönüktü. PaZartesi ense ölçümü icin gel ayrintili bakalim dedi . insallah gosterir ufak tefek şeyler almak istiyorum artık
GkeCanKaran Mercimek-tanesi bnde artık tam öğrenmek istiyorum ki yavaş yavaş bişiler alalım.2 hafta snra gidicm bnde kısmetse.hayırlısı olsun ☺☺