Suheda Kızlar ne zaman doktora gittiniz ben bugün gittim çok güzeldi yaaaa ayrilmak istemedim bebegimdeeen
Mercimek-tanesi Suheda bende bugun gittim 11+5 olarak gittim doktor 12+5dedi. Soru sorucaktim doktora ama ultrasonda gorunce aklimda hiç bisey kalmadi. Dönmüş arkasini poposunu izledim 😁
GkeCanKaran Suheda 12+2 bnmde 10.haftamda gittim 2 hafta snra randevum var sabırsızlanıyorum sanki zaman geçmiyo 😁
Bernazumra Salı günü gittik bizde gerçekten çok güzel bi duygu. Bütün hamileler inşallah sağlıklı bi sekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza zaman geçmek bilmiyo 🤗🤗🤗🤗
Suheda Bernazumra amiiiin inşallaah canm aynen ya ilk defa herseyi olusmuş gördüm kıpır kıpır hareket ediyor ayy ne guzeldiii😊
Suheda Mercimek-tanesi yaa benimkide yan yatmış ellerinle ayklarini hareket ettiriyordu kendini itiyordu ilk bebek olunca çok tuhaf hisler oluyor yaa😊
GkeCanKaran Oziss şuan için erkek dedi doktor cnm 2 hafta snra inş kesinleşir ondan sabırsızlanıyorum daha küçüktü 10.haftada.bazen düşünüyorum devlete gtsem mi die bi kere daha görim 😁
Mercimek-tanesi Suheda o kadar guzel bi duyguymus ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ense ölçümü yapalim pazartesi dedi. Acaba cinsiyet belli olurmu ya
GkeCanKaran Suheda evet ya işte zaman geçmiyor 10.haftada gördüm ben şuan dahada merak edıyorum.ozaman hareketlerini göremedim.2 hafta snra gidicm ozaman hareket eder mi acaba ☺
Oziss GkeCanKaran git bence zararı olmaz heralde 🙂 bende bi ögrenseydim artık meraktan uyuyamıyrm o kadar bilinç altı olmasına rağmen rüya da yok🙁
Suheda GkeCanKaran yaa ne guzel erkenden söylemisler 😊ben devlete gidiyorum cnm 5.ayda ozele basliycam ins
Mercimek-tanesi Suheda saglikla gelsinler kiz erkek fark etmez. Bende devlete gidiyorum cokta iyi doktor geldi sansima cok guzel ilgileniyor.
GkeCanKaran Oziss ya aynen herkes cinsiyetle ilgili rüya görüyor bn hiç görmedim.ama eşim ve çevremdeki bazı yakınlarım hepsi kız görmüş 😁 hatta ablam bn hamile olmadan 2 hafta önce kız görmşş rüyasında😁
Suheda GkeCanKaran eder tabi cnm etmezmi benmki bugun nasilda hareekt ediyordu birde randevu saatinden yarim ssaat once cikolata ye yerinde durmuyor bebek😁
GkeCanKaran Suheda kemik yapısına baktı büyük ihtimal cnm erkeğe bnziyor dedi.ama kesin değil dedi.sağlıklı olsun öncelikle tabi ama insan merak ediyor ki ona görede bişiler alsın artık ☺☺☺
GkeCanKaran Suheda şuan çok heyecanlandım daha hareketlerini görmedim ya ☺☺ Çok güzel bi duygu gerçekten Allah isteyen herkese yaşatsın ☺☺