_ozlmm pinaarrylmz Ultrason ölçümleri ile alakalı bence makineden makineye de fark gösteriyor ben bi gittim aynı çıktı ertesi gün başka doktora gittim üç gün önde çıktı 😂
_ozlmm pinaarrylmz bir kaç gün önde ve ileride olması önemli değil zaten önemli olan 2 hafta geriden gelmesiymiş bana doktorum öyle söylemişti ☺️
obirannea Tugba1133 evet hatta ben üzüldüm bebek te görünmüyordu kalp atışı da yoktu doktor normal geç döllenme dedi kese de normal gözüküyor dedi 2 hafta sonra gel dedi
Meray54 pinaarrylmz biz 5 haftada duyduk 9 hagtaym suan doktora gttm kalp atisi 3 kez denendi duyamadk noldu blmiyoruz 20 gn snra gel dedi konuyu kapatti
Zeyneppx Meray54 bebekte hareketlilik varmı doktor bana kırmızı mavi hareketlilik gösterdi kalbi duran bebeğimde yoktu mesela. Geç döllenme olabilir bilemedim kalbini ferah tut. 20 gün de bekleyemezdim ben 🙈
Zeyneppx pinaarrylmz ben 8+3 üm . ikizdi birinin kalbi durdu aralarında bir hafta vardı, biri 7+6 diğeri 6+6 iken duymuştum kalp atışlarını. 😔 Keseyi de 4+2 de görmüştüm🤲🏻 sağlıkla gelsinler