Aysesenaa Kızlar Konya da özel hastane de çok beğendiğiniz kadın doğum doktoru var mı, yardımcı olabilir misiniz
Bsraaydnn Aysesenaa ilk hamileligimde konyadaydim ve refika Selimoğlu na gidiyordum muhteşem doktor o zamanlar anıt Hastanesi’nde yedi şimdi farabide ama çok memenundum
Beyzabyrksrgn Aysesenaa meram akademi de Nihan tufan erdeme gidiyorum aşırı memnunum çok sakin ve herşeyi size anlatan bir doktor ablam da büyükşehir de Zehra küçükaydina gitmisti o da çok ilgili ve iyi bi doktordu sadece görünüşü biraz sert :) akademi de alanur güveni hiç önermem ama Ayfer bala da gayet ilgili bı doktor
Ebruli42 birmucize1 doğum ne kadar hic sordun muu benim mayis sonu olacak inşallah ama hiç sormadim Tugba hocaya gidiyorum bende :)
Babymom-s birmucize1 çok yoğun popüler olduğu için dediler bazı tahlilleri atladığını vs okudum siz gebelik için mi gidiyorsunuz nasıl yaklaşımı , normal doğuma bakışı vs yazarsanız çok sevinirim
Babymom-s Beyzabyrksrgn Tuğba tursun ile nihan tufan erden bu ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum ben de gebelik olursa . Normal doğum konusunda nasıl yaklaşımı birde şunu soracağım telefon no paylaşıyor mu ulaşabileceğiniz yoksa hastaneyi arayıp odasına mı bağlanılıyor bir şey danışmak gerektiğinde
hnur96 Aysesenaa selamlar ben Başkent Hastanesinde Aylin Önder Dirican’a gidiyorum. Çok sakin, güleryüzlü, açıklayıcı ve detaycı bir doktor. Boş yere tahlilde istemiyor. Ben çok memnunum
Babymom-s Ebruli42 normal doğum mu düşünüyorsunuz nasıl yaklaşımı sakin mi detaycı mı mesela çok duyuyorum Tuğba hocayı yorum yazarsanız çok sevinirim 💐
Beyzaanr Ebruli42 merhaba bende medicana nil okura gidiyorum 2 kez klomen ve catlatma ignesi vurundum maalesef negatif sonuclandi birde tuba hicaya mi gitsem acaba
BurcuY92 Aysesenaa Medova Seçil Kahveci Elsürer önerebilir, hem çok güzel inceliyor bebeği hem çok güzel açıklama yapıyor hem de güler yüzlü ve rahatlatıcı bir yaklaşımı var.
birmucize1 Babymom-s gebeyim aylik kontrollerime gidiyorum ama ben gittigimde fazla hastasi olmuyor genelde kan tahlillerini devlette yaptirip ben götürüyorum hastaya yaklasimi iyi ve normal dogum destekcisi bir doktor :)
Beyzabyrksrgn Babymom-s Babymom-s yani daha 10 haftalık olduğum için doğumla ilgili bir sohbetimiz olmadı ama birşey soracağım da hastaneyi aradığımda direk bagliyolar sekreteri de aşırı ilgili