Melissssgrc Duyguanneoluyor batıl inanç olsada insan korkuyor elbet ama kafana takma ve korkma benim bildiğim de habersiz biryerden alıp yersen herhangi bir yerine sürer veya sıçrarsa özenir yiyemezsen felan çıkar diye biliyorum nerde ne yersem habersiz yemiyorum mesela insan ister istemez korkuyor
Duyguanneoluyor Melissssgrc bnde hiç izinsiz bişey yemem ama kayınvalildemin evinde turşu yemiştim hiç söylemedim bilmiyodum yani 😀 hayırlısı artık içim rahatladı bugün rahat uyuya bilirim
Duyguanneoluyor Melissssa ayy maşallah benimde pamuk gibi kızım olur inşallah 😘😘 Adanaya geçen sene iş için gelmiştim ciğer yemiştik yok öyle bişey 😍😘
tazeanneck Duyguanneoluyor bu büyüklerin taze annelerle ne derdi var anlamıyorum korkutmaktan başka yaptıkları yararlı ne var acaba anca hurafelerle beynimizi doldurup dursunlar hamile kadına denecek laf mı sanki söylesen ne olur söylemesen ne olur tut içinde be kadın annenin bu bilgiyi bilmesine gerek var mı
Duyguanneoluyor Assistans pardon tıp fakültesi bitirmiş çok bilmiş hanımefendi bidaha ki sefere size sorarım
Semm Duyguanneoluyor canım korkma sonuçta ellerin ciğerliyken yüzünü gözünü kaşımadın ya da ellerini üstüne sürmedin kaşımış olsan bile ellerini yıkayıp kaşımışsındır bişey olmaz Ben bu ciger mevzusuna katılıyorum çnkü çevremde cigerli arkadaşlarım var anneleri ellerini yıkamadan ciğerin kanını elinin tersiyle beline sürüyor ve kızın belinde ciger var rengi falan da aynı kara bişi
Elhayal Semm sen yine çok dikkat et doktoruna mutlaka sor gidemezsn bile sağlık ocağında idrar testi yapıyla oraya GT ben genellikle oraya veriyorum bazen idrarim da değişiklik oluyor gdip bir çubuğa damlatiyola idrarı orda sonuç çıkıyor