Ayak altına koltuk altına sirkeli mendil koy
Mandalina kabuğu suyu kaynat iç çok iyi geliyor ben öyle atlattım çok geçmiş olsun

Yazgull_kurt22 8+4üm bende aynı şekilde felaket grip oldum geçmekte bilmiyor kafam yastıktan kalkmıyor çok geçmiş olsun 🙏

Yazgull_kurt22 Sadece 2 fincan ıhlamur limon içebiliyorsun bu haftalarda biraz daha dikkatli olman gerekiyor bol bol su içebiliyorsan 3-3.5lt onun dışında dinlen sıcak çorbalar iç canım başka türlü olmuyor bende ilk hastalarda hasta oldum şuan tekrar hastayım antibiyotik kullanmaya başladım maalesef 🥹

@Rabiss34 teşekkür ederim deniycem inşallah gecer hem kendimle hem oğlumla uğrasıyom yoruldum valla

Yazgull_kurt22 ay seni bana benzettim skskk 3 hafatlık öğrendim ve öksürmekten ciğerim çıkıyordu sıcak suya bal limon koy ballı süt iç ben yataktan kalkınca ilk ballı süt içerdim o beni aşırı rahatlattı birde bolca c vitamini bolca su ve yatak istirahati kuzum zamanla azalacak dikkat et :)

Mercimeek ben 20 gün önce gittim bana dediki 2 hafta sonra gel gitmedim daha o zaman 5 haftalık 5 günlüktü şimdi diyorum gidersem direk kalp atışını duyaarım inş