Arkadaşlar 7+1 haftalık hamileyim cok kötü grip oldum nasıl atlatıcam bunu kolumu kaldıracak halim kalmadı
Hamilelikte grip
Ayak altına koltuk altına sirkeli mendil koy
Mandalina kabuğu suyu kaynat iç çok iyi geliyor ben öyle atlattım çok geçmiş olsun
Yazgull_kurt22 8+4üm bende aynı şekilde felaket grip oldum geçmekte bilmiyor kafam yastıktan kalkmıyor çok geçmiş olsun 🙏
Yazgull_kurt22 Sadece 2 fincan ıhlamur limon içebiliyorsun bu haftalarda biraz daha dikkatli olman gerekiyor bol bol su içebiliyorsan 3-3.5lt onun dışında dinlen sıcak çorbalar iç canım başka türlü olmuyor bende ilk hastalarda hasta oldum şuan tekrar hastayım antibiyotik kullanmaya başladım maalesef 🥹
@Rabiss34 teşekkür ederim deniycem inşallah gecer hem kendimle hem oğlumla uğrasıyom yoruldum valla
@-Buse35 evet bende öyleyim sizde gecmiş olsun
@Cerentua eşim saolsun hastasın yaklaşma ben senin gibi ilac kullanamam dedim ama anlayan varmı
Yazgull_kurt22 O zaman eşine söyle sana baksın 🥹
Kızlar 7+ 3 kalp atışı duyar mıyım sizce
Yazgull_kurt22 ay seni bana benzettim skskk 3 hafatlık öğrendim ve öksürmekten ciğerim çıkıyordu sıcak suya bal limon koy ballı süt iç ben yataktan kalkınca ilk ballı süt içerdim o beni aşırı rahatlattı birde bolca c vitamini bolca su ve yatak istirahati kuzum zamanla azalacak dikkat et :)
Yazgull_kurt22 ben sürekli hastanede oldum enfeksiyon da kapmıştım çok zor atlattım bol bol dinlendim
Nur_3423 evet duyuluyor
@Cerentua tabi tabi gece aralıksız yatar benden haberi bile yok
@Mercimeek nane limon ve meyve bunları tüketiyorum oğlum yatınca dinleniyorum anca inşallah en kısa sürede gecer
@Silan_Abdullah hastane aklıma geldide hamile olunca pek bişi yapmazlar diye gitmedim
Yazgull_kurt22 ay ben korkumdan nane limon içememiştim😂