AsELinAnneSi__ Anneadayiii__ 37+4 2600 doğum yaptım düşük kilolu anneler üzülmesin diye yazmak istedim ☺
Anneadayiii__ AsELinAnneSi__ kaç kilo aldınız ben çok şişmanladım ödem yaptı vücudum yüzüm ellerim burnum dudaklarım hep şişti
AsELinAnneSi__ Anneadayiii__ tuz tüketimine ve su alımına dikkat etmek gerekiyor 86 ile hamile kaldım 81 e düştüm ilk üç ay çok zordu 92 ile doğuma girdim ☺
Anneadayiii__ AsELinAnneSi__ bende tuzlu yiyorum bi de su içmiyorum dikkat edeyim bari teşekkürler ☺️
AsELinAnneSi__ Anneadayiii__ Rica ederim ödem zor oluyor özellikle son zamanlarda maalesef sağlıcakla kavuşun inşallah 😊
Hypenia Ebru3457 maşallah bebişe 🧿 nasıl doğum düşünüyorsunuz bende bu cuma gidicem 39 hafta olucam doğum şekline karar vericek doktor 🥹
Ebru3457 Hypenia bende cuma tam 39 oluyorum aynı haftadayız demek ki normal doğum düşünüyorum siz nasıl düşünüyorsunuz acaba birde ilk gebelik mi
Hypenia Ebru3457 ilk gebelik normal düşünüyorum ama dediğim gibigeçen hafta giftiğimde 3660gr dı bu cuma kontrole 3900 ve üstü çıkarsa sezeryan dedi ama 4 kilo üstü normal doğuranlar var ben neden sezeryan oluyorum pek anlamadım cuma öğreneceğiz inşallah