yeschef-13 Elfthh evet aynıyız bizim bebik erkek senin 💐ben bugün çok yürüdüm ya ormana gittik 6 km yürüdüm gün içi dışında eve gelince uyumuşum 2-3 saat bugece ayaktayım 😂
aslhnkrts9 Elfthh inan yapabildiğimden değil sinirimi stresimi alsın diye uğraşıyorum 😂 bi şekilde oluyo biraz delirince 😂
Elfthh aslhnkrts9 aslhnkrts9 olsun olsun çok iyi valla kaç haftalık canim en azından insan sklmaz ben evde tek ben uyuyamıyorum diye sinirim bzlyo😁
aslhnkrts9 Elfthh 30+3 olduk gece uykum gelmiyo sabah kalkamıyorum 😂 gün içinde yıkılacak yer arıyorum bu seferde gece uyku tutmuyor kısır bi döngü bu 😂
Elfthh yeschef-13 benim kız kuzum bende dün bı uyumuşum bugunde dsiarda dolan dolan gece kalk uyan uytmadi😁
yeschef-13 Elfthh Sağlıkla dünyaya gelsin 🪬🧿 benim salı günü şeker testim var sen yaptırdın mı nasıl geçti yaptırdıysan
Elfthh yeschef-13 yaptırdım kuzum çok rahatti 75 mg üç kez verdim çok korkuyordum gecesi de uyuyamadım ama hiç korkma
Elfthh aslhnkrts9 ay bu kısır döngü bazsn uykun olsa uyku yok gündüz dinlenmek istyrum gece eve girmek kstemyrum bende😁