MadameNoire Nurdoga bende devlete gidiyorum vermiyolar ablama da vermediler 🤷♀️ değişiyor belki de hastaneden hastaneye ablam etlik şehire gitti ben tip fakultesindeyim
Berfinkorkutt baby58 bende 25. Haftada geçen hafta erkek olduğunu öğrendim yaşadığım şoku anlatamam kız diye bekliyorduk
Nurdoga Berfinkorkutt kız deyip erkek olan çokta erkek deyip kız olana şok oluyorum tabiki sağlıkla gelsin cnm
Badgirl_ Berfinkorkutt özel mi devlet mi gittiğiniz doktor 25 haftaya kadar kac kez kız dediler bacak arasını görmemismiydiniz😄
Mucizem_01011 Cinsiyeti bende çok merak ediyorum ya detaylı da belli olur inşallah devlet kıza benzio dedi özel erkeğe bakalm salı günü neye benzio inslalah öğrenrz peki detaylı için perinotoloji bölümüne mi gidiyorsunz devlet ise
Demet-Eser 5959lap devlet erkek dedi özelde kiz oldugunu soyledi daha sonra devlet te ayrıntılı ultrason da kesin kiz cikti🐤
Demet-Eser 5959lap yani bilmiyorum bana 18de kesin dediler fakat kiz mis bende iki kiz annesi olarak erkek olduğunu duyunca cok sevinmistim ama üçüncü kizim olacak rabbim gönlümüze gore verdin insllh hayırlı sağlıklı evlat olsun
Liyamm1 Kahvelim_ yok özel 2 doktora gittim 😂😂 ama ön tarafini gordukten sonra erkek oldugu kesinlesti korkuyordumm degsir diye yine 🤣
Liyamm1 Kahvelim_ 17 haftaliken vermedi buyuk ihtimal kiz denildi sonrada baska doktora gittim 20+6 iken beni suan takip eden oda erkek dedi gosterdi. Gecen sali detaylida erkek oldugu kesinlesti bacak arasi fotografi vs verdi gosterdi 😘
Anneyim5818 baby58 önceki cinsiyet tahminlerini yapan ozel hastane miydi devlet mi? Bir de detayliya nerdr girdiniz ozel mi devlet mi
elidaa Liyamm1 benimde içim ydegil hep erkek dediler bacak arası gösterdiler ama içimdeki his hala kız diyor .
elidaa Liyamm1 bacak arası fotoğrafını gösterme imkanın var mı merak ettim çünkü bende hala kız bekliyorum erkek olduğuna pek innamadim da
Kahvelim_ Liyamm1 bi kızım var hamdolsun bir de oğlum olsun çok istiyorum ama 14+6 da kız gibi dedi doktorum
Liyamm1 Kahvelim_ anladim sag saglim olsun ilk sonrada insAllah istediginiz gibi olur 💕 bence biraz daha bekleyin belki doktor yanlis gormustur 🥰
5959lap Demet-Eser amin inşallah umarim yanılırlar erkek anneaı olursunuz öncelikle sağlıklı hayır’lı evlatlar olsun
Merymee Demet-Eser bacak arası resmi vermişlermiydi yafa gördünüz mü ekranda yani erkeğe kesin derlerse zor bir ihtimal
Eessmr Demet-Eser kaç doktor erkek dedi size . erkek derken pipisini gördüler mi kordonla mı karışmış birde özel mi devlet mi dedi