Derennn700 Kızlar anlayan barsa yorumlayabilir mi bir yıldır çocuk isitoyırz olmuyor lütfen https://mutluresim.com/images/2024/02/24/zXmLsV.jp
babyiscoming_ Derennn700 hareketsiz sperm sayısı çok Fazla ama morfoloji ve toplam sperm sayısı güzel. Hangi vitamini kullandınız? Birde en son yaptırdığınız yer ile aynı yerde mi yaptırdınız çünkü her hastanede sonuç fatklı çıkıyor
Derennn700 Kızlar lütfen bakar mısınız anlayan varsa doktor pazartesi daha bakacak deneyimlerini paylaşan olursa sevinirim kimse doktor değil ama sadece bakıpta bu süreçlerden geçenler elbet olmuştur
Derennn700 Derennn700 morfoloji geçen ay hep sıfır çıkmıştı sprem sayısı geçen ay 8 milyondu yükselmiş midir
Patito__ Derennn700 hareketsiz cok var cnm ama hareketliside hamile kalmak icin yeterli Morfoloji tam sinirda en dusuk 4 olmali ama buna gore morfoloji ii Bir ayda boyle olduysa ikinci ay zaten dahada yukselir insallah
Derennn700 Sevde11 canım geçen ay sıfırdı ileri hareketlilik doktor bir aylık takviye verdi eşim bir aydır takviye kullanıyor
Meryykb01 Derennn700 hangi takviyeyi kullandı güzel artmış ancak viskozite bi tık yüksek onun için sıvılaştırıcı kullanabilir
Derennn700 Sevde11 inşallah canım kandil günü dua edelim Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
Snyaydm Merhaba camin e nabizdan mi baktin benm esim verdi ama bi turlu dkra gidenedi sonuca bakamiyorum e nabizdan @Derennn700
Derennn700 Snyaydm hayır canım normal internetten hastanenin ismini girdik laboratuvar sonuçlarından baktık
Derennn700 babyiscoming_ canım aynı hastanede yaptırdık bize doktor eşime kesin ameliyat dedi başka doktora gittik ameliyata gerek bile yok dedi vitamin verdi ve değerleri bir ayda bu şekilde oldu
Ranip-pinar Derennn700 yavaş hareketli bile olsa hareket eden sperm oldumu korkma canım. Benim amh düşüklüğüm var eşimde de ileri hızlı hiç yoktu yavaş hareketli vardı. Vitamin kullandı. 1 sene deneyin yoksa yüp bebek dediler şükür hamile kaldım. Stres yapma kendine stres herşeyden daha tehlikeli
Derennn700 Meryykb01 evet canım aşağıda yaZdım ilaçları kızlar herşey zaten Allah’ın izniyle olur ama eşinizde ciddi bir problem varsa keçiboynuzudur sonra diğer besinlerin bu kadar yğkselteceğine inanmıyorum bir sorun varsa illa tedavi
Derennn700 Melek156 canım şöyle söyleyeyim ilaçlar eşimde ama hatırladığım kadarıyla NAC asetilsistein(bu kapsül suya konuluyor vitamin) Sperra ve balık yağı içerikli hap iki tane kullandı ilaçlar çok pahalı