Twochildren bbaby44 çok düzenli değil benim ki bazen geliyor aralıksız devam ediyor dakikalarca, bazen gelmiyor çok rahatım 38+5teyiz bizde ilk doğumumu tam 38de yaptığım için sanırım bu hamileliğim daha da uzayacak gibi :( olabilsem sezeryan olurdum
Aysee1123 bbaby44 Benim nişanım gece 3 te gelmişti sabah 7 gibi hastaneye gitmiştim doktorum gel dedi muayene oldum 2-3 cm açıklık varmış. Suni aldım 5 saat sonra doğum oldu 👼🏻🫠
bbaby44 Aysee1123 kaç dakikada bire düşünce gittiniz bnde olabildgnce evde çekmek istyorum ama ilk doğum tecrübesizliği de var
-rzrnmrt47 bbaby44 amin inşallah dediğim gibi benim psikolojim bozuldu bi hafta boyunca kendime gelemedim Allah kimseye benim ki gibi bir doğum nasip etmesin inşallah 🙏🏻
Twochildren -rzrnmrt47 😀😀 hiç öyle deme bende etmiştim ha bak şimdi yine aynı yolları yürüyorum hemde bu sefer başıma ne geleceğini bile bile, annelik delilik gerçekten
mihre26 azracan20 merhaba. benim de nişanım geleli 11 gün oldu ama ağrım sızım yok. sizin de birden mi ağrılarınız oldu
azracan20 mihre26 merhaba evet canım 10.gün sabah sancılarım başladı ertesi gün sabah doğum yaptım kaç haftalıksın şu an 🌸
mihre26 azracan20 35+2 olduk haftamız küçük olduğu için endişeliyim biraz en azından 37yi görsek iyi olur😣karnım hiç düşmedi sizinki düşmüş müydü
azracan20 mihre26 evet canım son iki haftada bariz düşmüştü sağ selamet gelsin inşallah bebişiniz ☺️🌸
Ervan Twochildren cnm benim nişan geldi hiç başka belirtim olmadı eşimin zoruyla gttim 8 saat beklemisdim ne sancı ne su hiç belirti yoktu 6cm açıklık vardı doğum başlamış iyiki eşimi dinledim yoksa evde dogurcaktim. Sancısız da doğum oluyo
Twochildren Ervan yaaa maşallah ağrısız olmuştur o zaman doğumunuz. Ne biliyim hiç öyle duymadım yanlış bilgilendirmişim o zaman özüüüürrr ay beni dinlemeyin o zaman
Ervan Twochildren cnm ağrısız di. Takı hastaneye gidene kadar😃 4 santim ide suni ile devam ettiler suni zordu kısa sure alsamda.
Mjgnfdn bbaby44 sadece nişan geldiği için gitmeyin sancı gelirse takip edin. Nişandan sonra 2 hafta bile bekleyenler olabiliyor.