bbaby44 Kızlar dünden beri belimde düzensiz ağrı vardı batma yapıyordu kısa süreli az önce de nişan geldi sizce ne zaman gitmeliyim hastahaneye nolur dua edin bana.. ❣️❣️ Allah hepimize yardım etsin
-rzrnmrt47 bbaby44 benim nişanım geldikten 2 3 saat sonra suyum gelmişti suyum geldikten 4 saat sonra hastaneye gitmiştim bin pişmanım keşke gitmeseydim bi sonraki gün 11.47 de suni sancıyla doğum oldu
azracan20 bbaby44 benim nişan geldikten sonra 11.gün doğumum oldu suyum gelmedi ama nişanım 11 gün erken geldi canım sancıların düzenli geldikten sonra git doktora çok merak edersen ama nstye gir sancılarına baksınlar çok geçmiş olsun şimdiden sağ selamet bebeğini kucağına alırsın inşallah 😍🌸
Aysee1123 bbaby44 Benim nişanım gece 3 te gelmişti sabah 7 gibi hastaneye gitmiştim doktorum gel dedi muayene oldum 2-3 cm açıklık varmış. Suni aldım 5 saat sonra doğum oldu 👼🏻🫠
Twochildren Nişandan sonra 10 gün bekleyenler bile oluyor başka her hangi bir belirti yoksa doğum başlamamış henüz. Suyun gelmesi sancının olması başlatıyor
Ervan Twochildren cnm benim nişan geldi hiç başka belirtim olmadı eşimin zoruyla gttim 8 saat beklemisdim ne sancı ne su hiç belirti yoktu 6cm açıklık vardı doğum başlamış iyiki eşimi dinledim yoksa evde dogurcaktim. Sancısız da doğum oluyo
Twochildren bbaby44 allah hayırlı doğum nasip etsin 🙏 pazartesiye kadar sancı artmazsa bence bir doktora görünün benimde haftalardır var düzensiz sancım ama başka hiç bir belirtim yok :(
Twochildren -rzrnmrt47 niye pişmansın ki gittiğine :( bende suyum geldikten çok sonra gittiğim için pişmandım….
bbaby44 -rzrnmrt47 ama olsun yinede en iyisini yapmissiniz cunku su geldikden sonra gitmek çok doğru Bu sefer gitmeseydiniz Allah korusun birsey olsaydi
-rzrnmrt47 Twochildren bbaby44 12 Şubat’ta suyum geldi 13 Şubat’ta saat 10 da kahvaltısız hastaneye gittim açıklık kontörlü yaptılar elini çektiği gibi sular aktı bacaklarımdan ama açılma 2 cmdi sadece az az da sancım vardı nstye bağlı kaldım sancılarım arttı ama açılmam hala yoktu çok şiddetli sancılarım başladı 1 2 saat sonra o sancıları aç sussuz uykusuz çektim hep 14 Şubat ta sabah saat 8.30 da tekrar açıklık kontrolü yapıldı 2 günde açılmam bir cm ilerlemişti 3 cm olmuştu suni bağladılar 11. 47 de doğum gerçekleşti 7 dikişin var benim için çok korkunç bir süreçti bayılmadığım için ebelerim beni tebrik ettiler
Twochildren bbaby44 gittim haftaya yine gel dedi :( yoruldum gidip gelmekten düzenli sancı yada suyumun gelmesini bekliyorum artık
mihre26 azracan20 merhaba. benim de nişanım geleli 11 gün oldu ama ağrım sızım yok. sizin de birden mi ağrılarınız oldu
Twochildren -rzrnmrt47 bende suyum gelmişti sancım hiç yok diye gitmedim suyum bitmişti zorla doğurdum valla, ve ben ciddi ciddi bayıldım. Bayılmadığın için bende seni tebrik ediyorum. Cidden ne zaman gitmeliymişiz o zaman ya iki türlü de olmuyor :(
Ebru3457 bbaby44 ilk gebeliğim hiç görmediğim için sordumda normal akıntıyla nişan ayırt edilebiliyor mu
Twochildren bbaby44 çok düzenli değil benim ki bazen geliyor aralıksız devam ediyor dakikalarca, bazen gelmiyor çok rahatım 38+5teyiz bizde ilk doğumumu tam 38de yaptığım için sanırım bu hamileliğim daha da uzayacak gibi :( olabilsem sezeryan olurdum
-rzrnmrt47 bbaby44 amin inşallah dediğim gibi benim psikolojim bozuldu bi hafta boyunca kendime gelemedim Allah kimseye benim ki gibi bir doğum nasip etmesin inşallah 🙏🏻
bbaby44 Ebru3457 evet çok rahat belli oldu birde duşta fark ettim afedrsim kendime dokundum baya yapis yapis yoğundu vajen içi de