Nesegull kızlar canım nar çekmişti nar aldım , annemde sıçratma biryere dedi daha sonra bebekte leke vs olurmuş bilginiz varmı yaşayıp gören? Bayada bir yüzüme sıçradı açıkçası ama bnce hurafe et ciğer filan doğru olabilirse nar ilk defa duydum 😂🤭
Nesegull Mercimeek bnde zararlı olduğunu düşünmedim ama leke yapar üzerine sicrarsa vs diyince insan hamile olunca bir dusunuyor 😂😂
Nesegull ArvenMom sağolun içimi ferahlattiniz yinede duyunca insan acaba diyor kendimi değil evladı için endişeleniyor insan valla
Azra8Engin Nesegull keşke yüzüme sıçrasaydı 😁 krem renk koltuğuma sıçradı😁😁 ye canım ye birsey olmaz inanma hurafe onlar. Yalnızca günde 1 taneyi geçme😁 şifa olsun
Nesegull Azra8Engin hergun yemiyorum valla ilk defa canım çekti korkumdan yarım nar anca yedim daha da yemedim ama haftada 1 2 olabilir yicem bundan sonra 🥰🥰
hayalim35 Nesegull kızımda yedim şuan 3 yaşında lekesiz gül gibi bi kızım var😂😂 ama çok abartmamak lazım herşeyi yani
Azra8Engin Nesegull ben haftada 3 tane yiyorum. Doktorum günde 1 yiyebilirsin diyor. 3 taneyi ayıklıyorum saklama kabına. Canım ne zaman isterse kaseye koyup koyup yiyorum.