mrsmom_ Siyah_inci haha dmi oda var bekliyorum artik her an bebişi son kargom dün geldi dogurada bilirdim oncesinde 😅
nurhuma17 Aseliimmm ben yanlizca joiee ürünlerine bakıyorum bebek arabasi falan onlarda yüzde 36 yazıyor canm bilemedim şimdi neden sizde farklı gösteriyor
Naciyemutlu Bir hafta yada 10 gün olacak mağaza da yoktu ordan sipariş girildi mağazaya gelsin istedik ama yoğunluk indirimler den dolayı çok fazla anca gelir dendi.. bekliyoruz hala
nurhuma17 Rabiakltk5 hiç bilmiyorum inan benim bulunduğum ilçede ve ilçede ebebek yok bu yüzden onlineden alışveriş yapıyorum canm
Aysusenn Siyah_inci ben geçende alışveriş yaptım on sonraya kargoya vericek diyor . Ama indirimden güzel aldım onun için beklerim 🤦🏻♀️😂
Siyah_inci Aysusenn benimde 9 gün oldu 7 iş günü içinde kargoda yazıyordu ama hala kargoya verilmedi çok sinir bozucu 🤣 hiç sevmiyorum beklemeyi 🤣
TT8694 Siyah_inci inan saymayı bıraktım. Şubatın 15′i gibi sipariş verdim. 21 inde kargo dediler ama 25′indeyiz hala tık yok. Artık takip etmiyorum ben de 😂😂
Siyah_inci TT8694 ayyy bi an önce gelir inşallah kargolarımız yarın inşallah kargoya verilir diye ümit ediyorum 😊
mrsmom_ Siyah_inci aynen ben e bebim bebis kargolari bekledi öyle inanmak istiyorum 😅 gelirler inşallah olmadi kargoyu arayın verilince
Siyah_inci mrsmom_ e bebek müşteri hizmetlerini aradım durumunuzun aciliyetini belirtelim dediler ama bakalım ne zamana gelirse
rich_mom Ankara ayaş yolunda e bebek mağazası açıldı 3 5 ay oldu orda üst kat fırsat reyonu acayip uygun fiyatlı ürünler var ben cok begendim alışverişe gidicem mutlaka