Merve-betul Hasretim16 adetin gectiginde yaparsan ikinci çizgi hala varsa gebelik belirtidir lh testi bunun bende farkındayım Instagram’da yaz bir gebenin günlüğü diye kadının kendi üretim testleri herkes böyle öğrendi onda arastirmani öneririm 😉
Patito__ Kubra-1997 testler gayet normal ilerlemis bgunu degerlendircen(uc gun ust uste veya gun asiri iki uc kere degerlendr cnm) yarin pik buyuk ihtimal catlamada olablir en gec ertesi gune sarkar catlama
Merve-betul Hasretim16 24 yaşındayım 4 senede sular seller gibi ezberledim hatmettim herşeyi çoğu şeyin bilgi sahibiyim hem okuyarak hem yaşadıklarımdan dolayı araştırma yaparak 😉
Hasretim16 Merve-betul yani ? Bende 32 yaşında sağlık personeliyim. Ovülasyon testi ile gebelik testinin bi bağlantısını bulamadım
minikmucizeemaak nununundunyasi Pik olmuş canım öncekilerini bilmiyorum ama bu pik bariz, değerlendir bence
Patito__ nununundunyasi bugun pik cnm degerlendir uc gunu spermden yana sorun varsa bugunu ve carsambayi degerlendirin
nununundunyasi Bbk88 çok kulak da vermemek lazım vücuda diyolar ama yanıltıyor işte böyle neyse ki şu testler var 🙏🏻