Aysemm44 Kubra-1997 Bende yanlışlıkla almıştım bundan ozmnlar yeni evliydim çift çizgi görünce herkeze söylemiştim hamileyim diye megersem ovulasyon testiymş ahahahahaa görünce şimdi aklıma o geldi 😂😂
Bbk88 minikmucizeemaak peki koyumuydu ozaman da pik gormemissiniz ama koyumuydu çok degisjk olmuş sizjn ki genelde herkes memnun kalıyor ama vay beee💋
minikmucizeemaak Bbk88 Vallahi ben satıcıya da hep söyledim. Kul yapımı hata olur sma kabul etmeyip hep moralimi düşürdü benim. Evet koyuydu ama pik kadar değildi
Bbk88 nununundunyasi canım değerlendir kesinlikle koyulasmis iyice ama bundan daha koyu gördüm milletin fakat herkesin aynı koyulukta olmayabikoyormus
nununundunyasi Gunesh856 ayy hadi inşallah patlat da patlar bugün yarın sonra da çatlar 🤭🤭 teşekkür ederim canım 🌸
nununundunyasi Bbk88 bugünü de yarını da degerlendircem inşallah canım umarım yarın daha da koyu olur 🌸
nununundunyasi Bbk88 evet ben de daha koyularini gördüğüm için emin olamadım ondan attım. Wp den ebru hanımın wp hattına yazınca yumurtlama yazmış 3 gün değerlendir demiş