Englishteacher Gny anlamadım hocam siz şimdi 32. Haftada çalışabilir raporu aldınız 6 subatta çalışamaz alcaksınız ve 5 haftanız doğum sonrası izin olarak mı aktarılcak? Bana aktarılmaz 15 tatilde fiilen çalışılmadığı için 3 hafta aktarılır dediler
Gny Englishteacher dun 33+1 dim ama doktorum 32 olarak raporu duzenledi ve 37 ye kadar calisabilir yazdi.bu tarihe gore 37. Haftam 7 subat oluyor. Evet 5 haftam dogum sonrasina aktariliyor bole olunca.
Englishteacher -zlhzynp- sen kurtarıyorsun hocam yanma olmaz sende ☺️ Sorun 32. Haftası sömestra yada öncesine denk gelenlerde🤷🏻♀️
Cans50 Hocam ben de 32. Haftadayım ve çalışabilir raporu aldım sömestırsa 35. Haftan ve okulaçıldıpında 37. Haftam ben de sadece 3 hafta aktarıyorum sömestırdaji 2 hafta yanıyor tatilden sonra çalışıp ayrılsan bile yanıyor diye biliyorum ben
Ftmblnt Englishteacher Englishteacher canım benim 37. Haftam 2.dönemin ilk haftasının Perşembe günüydü. Yani 5 haftamın 2 haftası tatile denk geldi ve Doğum sonrasına 5 hafta eklendi.
Englishteacher Ftmblnt gerçekten mi hocam? Hangi ildesiniz? Bunun için ayrı bişey yaptınız mı dilekçe vs gibi
Bayrak34 Englishteacher eğer herşey yolunda ise 35. Haftaya kadar çalışabiliyorsun. Doktorun çalışabilir raporu verirse. 32>Karne haftası. 33-34>sömest tatiline denk gelir ve yanmaz diye düşünüyorum .
Ftmblnt Englishteacher izmirdeyim hocam. Sonuçta dönem başladıktan sonra gidiyorum okula 3 4 gün olsa da. Yani yaz tatilinde sayılmadığını biliyorum ama ara tatil için de aynı şey olduğunu ilk defa duydum.
Cananncann Englishteacher doktor bi iki gün oynama yapabiliyo canım bi de 32. Hafta raporunu verirken otomatik olarak sistem 37. Haftayı ve normal Doğum tarihini de kağıda giriyo o yüzden sonrasında karışıklık çıkabilir .
Englishteacher Cananncann bir haftalık oynama yapılsa sıkıntı çıkar mı acaba yaa 🤔🤔 hayırlı bi olaya da böyle usulsüzlük karıştırmak asla içime sinmiyor 😥
Cananncann Englishteacher benim 38. Haftam karne gününe denk geliyo maalesef 2 haftam gidiyo ama yapacak bişey yok . Doktoruma aynı gün mü gelip rapor almam gerekiyo diye sordum bi iki gün oynarsa sorun olmaz ama çok da gecikme dedi
fitmom Englishteacher hayır öyle bişey yok ben de sömestrdan 2 hafta kazanmak için 2 hafta daha sıkcam dişimi. Yani 34. Haftamda sömestra gircem sonra okul başladığında çalışamaz alıp ayrılcam o 4 haftayı da sona aktarıcam. Bu şekilde olabiliyormuş ben bu şekilde bilgiyi teyit ettirdim yani şuan konuyu anlayamamış da olabilirim 🙈
Minigimgeliyor fitmom işte ben de böyle yapmayı planlıyorum olabiliyor diye duymuştum demek ki olabiliyomuş:) ikinci dönem 1 gün bile çalışsan olur demişlerdi.
Englishteacher fitmom Minigimgeliyor Ben de öyle olur diye düşünmüştüm ama olmaz dediler fiilen çalışman gerekiyor dediler siz nerden teyit ettiniz acaba?
fitmom Minigimgeliyor Cananncann Aymehah Englishteacher ama ağlarım ben yaaaa nasıl aktaramıyoruz yaaa sendikada yetkili birilerine sordurmuştuk yarın bu konuyu tekrar soruşturcam ve milli eğitimi de arayıp sorucam. Yarın akşam tekrar başlık açarım ya da buraya yazarım kızlar 👍🏻
Englishteacher fitmom buraya mutlaka yaz canım olur mu? Yeni başlık gözümden kaçabilir bu bilgiye ihtiyacımız var 🙈