KbraelenKesgin Benım de kafam karıstı😧 benım de 7 ocakta 32. Hafta olucak calısabılır raporu alıcam ıkı hafta sonra da 15 tatıl zaten 15 tatıl benım haftamdan mı dusuyor yanı ?
Englishteacher KbraelenKesgin Siz eğer 32. Haftada çalışabilir raporu alacaksanız 15 tatilde çalışıyor olmadığımız için o 2 hafta doğum sonrası izne aktarılmıyormuş
Gucluanne Englishteacher peki ne yapabiliriz 32 de ayrılıp aktaramadıgımız izinleri raporla mı kullanırız ? Ben dönemi kapatmak istiyorum açıkçası.
Burcubby Şubat tatilinden sonra 1 gün dahi çalışsanız o günden sonra doğum iznine ayrılabilirsiniz. O 2 haftayı da doğumdan sonra kullanırsınız.
Englishteacher Burcubby kullanılmıyormuş işte hocam o 2 hafta zaten tatil olduğu için doğum sonrasına aktarılmıyormuş. Ben de çalışabilir raporu alıp sömestrdan sonra 1 hafta daha çalışıp o 3 haftayı aktarmak istiyordum olmaz sadece 1 hafta aktarılır dediler. 2 hafta yanıyor yani
Englishteacher Atlarlayasayan hocam bence de doğru değil hayırlı bi olaya yalan dolan karışsın istemiyorum ama ailemizden 12 saat uzakta görev yapıyoruz ve burda hiçkimsemiz yok bebeği bırakacak rapor olayı da sıkıntı çıkarabiliyor doktorlar o yüzden ne kadar aktarabilirsem okadar iyi 🤷🏻♀️
Englishteacher reinamm hocam arada sömestr var işte 5 hafta çalışsam da aktarabildiğim 3 hafta oluyor 2 haftam yanıyor 😥
Englishteacher Minigimgeliyor malesef olmuyormuş hocam ben de tam olarak öyle düşünüyordum ama sömestr fiili sayılmadığı için olmuyormuş 🤦🏻♀️
Minigimgeliyor Englishteacher çok saçma değil mi ya tatil olmasa çalışacaktık sonuçta bizim keyfimize göre olan bi tatil değil ki
Englishteacher Minigimgeliyor öyle hocam ama bana herkes böyle dedi 🤦🏻♀️ Bu hafta mem’e gidip sormayı düşünüyorum
Gny Englishteacher izne ayrildiginiz tarihten itibaren dogum izni baslar hocam size yanlis bilgi vermisler. 5 subatta izne ayrilorsaniz dogum izni ozaman baslar. Subat tatili dogum iznine girmez. Alacaginiz calisabilir raporunj 5 6 subat gibi 2. Donemin ilk gunlerine yazdirmaniz lazim
Minigimgeliyor Englishteacher ben okuldaki arkadaşlara sormuştum ikinci dönem bi gün bile çalışsan sömestrı aktarabilirsin demişlerdi. Bi de idareye sorayım. Bilgi alırsanız bu postta paylaşır mısınız?
deletedmom6295 Englishteacher raporda son adet tarihi baz alınıyor onu geç yazmaları gerekir sanırım riskini alabilecek doktor bulabilir misiniz bilemedim
-zlhzynp- Arkadaşlar ben anlamadım şu yanma olayını ben şimdi 26. Haftamdayım okullar 15 tatile girse bile ben açıldıktan sonra bir hafta daha çalışacağım. Çünkü anca 32. Haftaya girmiş olucam. Benimde iki haftam yanmış mı olacak şimdi hiç anlamadım ben ya
Englishteacher -zlhzynp- sen kurtarıyorsun hocam yanma olmaz sende ☺️ Sorun 32. Haftası sömestra yada öncesine denk gelenlerde🤷🏻♀️
Gny Bende suan 32. Haftama girdim. Doktorum 6 subata tarih atariz subat tatilin dogum iznine kaynamasin dedi.6 subatta tam 38+0 olucam
Englishteacher Gny anlamadım hocam siz şimdi 32. Haftada çalışabilir raporu aldınız 6 subatta çalışamaz alcaksınız ve 5 haftanız doğum sonrası izin olarak mı aktarılcak? Bana aktarılmaz 15 tatilde fiilen çalışılmadığı için 3 hafta aktarılır dediler
ast bana doktorum 33+3te çalışamaz raporunu yazacak. o raporda son adet tarihi yazmıyor ve şu bilgiyi buldum "Tekil gebelikte rapor düzenlenebilecek en erken gebelik haftası 32 nci haftadır. Sigortalının sağlık hizmet sunucusuna başvurduğu tarihe bağlı olarak hafta bilgisi değişebilmektedir." ancak doğum sonrası raporda doğumun kaçıncı haftada olduğu yazıyor. orada dikkatli olmak gerekebilir tutarlılık açısından. Sonuç olarak doktora bağlı bu iş sanırım:)