Seymaanur sena95 merhabaa herkese inşallah bende ekim annesi olucammm 😀 herkesin hamileliği çok rahat çok sağlıklı geçer umarımm 😘
mehtap11 Seymaalp merhabalar hayırlı olsun inşallah 🌸 kese alttan ulstrasonlamı görüldü karından mı baktılar
PinkPanter204 sena95 ptesi bebeği görürsek eğer Allah’ta nasip ederse ekimde bende bebeğimi kucağıma alcam inşallah biraz ağrılı zor geçiyor ama olsun mükâfatını alcaz inşallah 🙏 😍
Aabbccc Kızlar inşallah bende pozitif haberi alırım da size ve bu gruba katılırım tüp bebek yaptım yarın transferimin 12.gunu kan verecem inşallah pozitif haberi alırım 🙂
BebekHrcn 30 eylük veya ekimin başımda anne olacağım 8+6 haftalık cuma günü kaşp atışlarını dinledim 😊😊
Seymaalp BebekHrcn ayy benimde 5+3 bugun. 5+1de kese gördük 2 hafta sonra kalp atışı icin çağırdı. Stresli bekleyis devam . Sağlıkla gelsin bebisler insallah 🌸
BebekHrcn Seymaalp benim de 6+3′te ilk kese gözüktü aynı şekilde ben de çok büyük stresle bekledim Merak etmeyin ama Eminim sizde de çok sorun olmayacak duyacaksınız Kalp atışını 😊
Seymaatmaca himomyy merhaba canm bir başka postta gördüm Bahçeşehir billur hanıma gidicektin gittin mi nasıl ilgisi acaba bilgilendirirmisin 🌸
birkizannesi21 sena95 bende Ekim annesiyim kızım da Ekim’de doğdu bakalım bu bebiş kaç Ekim olucak ♥️ 7+1 haftalığım