Didem24 anonim94 Geç döllenme olmuş sanırım Maşallah 🧿 erken öğrenen kadar geç öğrenenler de olmuş bende bekleyeyim en iyisi
anonim94 Didem24 evet gec dollenmeydi ama gunune geldi suan bi sorun yok 37 haftalik olduk. Umarim guzel sonuclar alirsiniz♥️
emir_01 Didem24 benimde son adet tarihim 5 subat ayniymisisz insallah hamilesimizdir ama ben kendimden umudumu kestim artik
Aysegulmutlu97 Didem24 adete 7 gün varken beta 30 iken öğrendim :) erken yumurtluyorum yalnız adetim bittikten sonra 2 gün sonra yumurtladım (tavuk gibi hissetim kendimi)
Aysegulmutlu97 Babyada betanın artmasından ziyade sana bağlı 5+3 tüm beta değerim 8000 di ve hiç belirtim yoktu hiç bir şey ne zaman 7 haftalık oldum bu hamileliğimde başladım ilk hamileliğimde 4 ayımdan sonra başladı bulantım göğüs hassasiyeti kasık bel ağrısı falan
Havvabaht Regliye 10 gün varken ögrendim değer 8 di. Bugün regli günüm 890 olmuş pazar acilde tekrar vericem
Ruya17 Didem24 adetim iki gün gecikti baktırdım beta 92ile öğrendim bir kadın dogumcu hamile bile sayılmazsın 92dusuk bı ihtimal dedi ve hamileyim
Didem24 Tklc Maşallah bende belki öğrenirim diye umutlanıyorum ama yoksada üzülürüm diye korkuyorum beklenen regl 6 mart bakalım 4 Mart’a randevu aldım kanda baktırcam gebelik testlerine güvenemiyorum pek olmasada silik çizgi vs çıkabiliyo
Snemrcan Babyada seninle aynı durumdayım içim içini yiyor test yapsam çıkar mı diye sürekli merak içindeyim kasıklarımda da ağrı var
Zeyna27 Didem24 adetten 2 gün önce 23 adet günü 79.9 gecikmenin 3. Günü 379 daha da baktırmadım 5 haftalık kese gördüm 6+2 de kalp atışı duydum 8+5 deyiz
aygul-7138 Didem24 Benim 4 gün gecikmem olmasına rağmen 56 değerle öğrenmiştim geç döllenme olmuş şu an 12 haftaligiz şükür