Haz28 Didem24 hayırlısı umarım gönlünüzce olur ama acele etmeyin biraz daha bekleyin daha doğru sonuç için Sonuçta en son 5 Şubat’ta adet olduysanız ovulasyon gününüz Şubat 18- 23 arası varsa bile şuan da daha 5 günlük bile sayılmaz 🤗🤗
Didem24 Haz28 Evet haklısınız ama içim kıpır kıpır. Kendimi tutucam bi şekilde ya şuan baktırsam negatif sonuç görme ihtimalim çok yüksek
Deletedmon_98 Didem24 6 kala 7 ile öğrenmiştim bende sonra kimyasal oldu maalesef 41in üstüne çıkmadı
Didem24 Berfindmrcan21 Geç döllenme olmuş sanırım sizinde, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah ben beklemeye devam edeyim en iyisi
Babyada Bilmediğimden soruyorum kızlar yanlışsam düzeltin lütfen. Şimdi belirtiler başlıyor diyelim ki dölllenme oldu. Belirtiler beta nın artmasıyla mı bağlı olarak gelişiyor yoksa betadan bağımsız vücutta başka şeylerden mi ???
Aysegulmutlu97 Babyada betanın artmasından ziyade sana bağlı 5+3 tüm beta değerim 8000 di ve hiç belirtim yoktu hiç bir şey ne zaman 7 haftalık oldum bu hamileliğimde başladım ilk hamileliğimde 4 ayımdan sonra başladı bulantım göğüs hassasiyeti kasık bel ağrısı falan
Zeyasln Didem24 13 ken öğrenmiştim ilk gebeliğim adetime 6 gün vardı sanırım o kısmet olmadı diğerini adet geçtikten sonra vermiştim kanı
Babyada Didem24 e o zaman biz şimdi gitsek belki de betamız az da olsa yükselmiş olacak diye anlıyorum ben. Kan vermeye de çekiniyorum işte kimyasal olur ve bilirsem umutsuz olursam diye 🥹 kararsızlık çok zor
Didem24 Babyada Evet işte bende o yüzden baktırmak istedim bi ama vazgeçtim ya en iyisi beklemek sanırım
Babyada Didem24 Allah gönlümüze göre versin, isteyen herkesin kucağı boş kalmasın mübarek günlerde 🙏🏻🙏🏻