mrsmom_ inşallah canm hayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Görev sebebiyle doğuda olanlar
mrsmom_ korkma canm sakin sezeryan da olsan toparlarsin inşallah relax korkulacak bişi yok bebeğini kucağına alınca tüm ağrıların acıların gidiyor inan hemen unutuyorsun zaten bebeğini ilk sana gösterdikleri de o mutluluk o kokusu sana yanasmasi Allah’ım ayyy mis mis rabbim hepimizin evlatlarını sağ sağlım kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏
imbrosmerve sende mi Ağrı’da yaşıyorsun canm 🤭 polis yada asker eşi olmalısın 🤗
uzaklardabiri
Bizde Mardin- Dargeçitteyiz tercih dışı geldik ama küçük bi ilçe kiralar ucuz para biriktirmek için ideal yer :)
Nghhn teşekkür ederim 🌸
Koncuy69 Allah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip eylesin 💜
Tayinler hangi ayda açıklanıyor? Bir de ne zaman taşınmak gerekiyor
Srylcnkya evet Ağrı merkezdeyiz :) eşim jandarma.
Muş merkezdeyim. Kiralar 5-7 arası ortalama duyduğum kadarıyla. Sosyal aktivite çok yok konser tiyatro nadir oluyor bi sinemamız var :) İhtiyaçlara ulaşmak kolay her şey bir caddede, dışarda yemek batıya göre çok çok ucuz. Çocuk parkı çok az.. Ben çok iyi insanla karşılaşamadım maalesef ama benden de alakalı olabilir biraz çekiyorum 😂 Biraz arkadaş vs. edindikten sonra o kadar zor değil burada yaşamak. Kolay bir şehir yalnızca insanları çok köylü rahatlıkları, gevşekliklikleri çok fazla, asla kibarlığa gelemiyorlar. Esnaf para kazanmamak için her türlü şeyi yapıyor bir şey soruyorsun mal gibi yüzüne bakıyor 😂 Kısaca ben kendi halimde, eşimin birkaç tanıdığıyla takılırım öyle günlerim geçer derseniz bulunmaz nimet Muş halkına karışırsanız biraz zorluk çekebilirsiniz adapte konusunda. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.
cihangirgozde eşim jandarma bu arada
mrsmom_ inşallah canm
imbrosmerve anladım canm 🤗🤗
mrsmom_ pembe canm 🤗
mrsmom_ senn canm 🤔
Gebess95 ığdır Türkiye’nin en kötü hava şartlarına sahip olan bir yer. Hiç yaşadın mı ığdırda. Gerçekten havası berbat
Deletedmom_99 yasamaşam demezdim ayrıca asker ve polislik için çok rahat bir yer bizde ordan tayin gördük ve çok özlüyorum önerdim ne var bunda acaba havası temiz neresi var der misin sen heralde yayla da yaşıyorsun
cihangirgozde teşekkür ederim ☺️ 🌸 siz lojmanda mısınız acaba lojmanı beklesek sonrasında ev bulmakta zorlanır mıyız