• Öneri
  • Görev sebebiyle doğuda olanlar

mrsmom_ korkma canm sakin sezeryan da olsan toparlarsin inşallah relax korkulacak bişi yok bebeğini kucağına alınca tüm ağrıların acıların gidiyor inan hemen unutuyorsun zaten bebeğini ilk sana gösterdikleri de o mutluluk o kokusu sana yanasmasi Allah’ım ayyy mis mis rabbim hepimizin evlatlarını sağ sağlım kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

Tayinler hangi ayda açıklanıyor? Bir de ne zaman taşınmak gerekiyor

Muş merkezdeyim. Kiralar 5-7 arası ortalama duyduğum kadarıyla. Sosyal aktivite çok yok konser tiyatro nadir oluyor bi sinemamız var :) İhtiyaçlara ulaşmak kolay her şey bir caddede, dışarda yemek batıya göre çok çok ucuz. Çocuk parkı çok az.. Ben çok iyi insanla karşılaşamadım maalesef ama benden de alakalı olabilir biraz çekiyorum 😂 Biraz arkadaş vs. edindikten sonra o kadar zor değil burada yaşamak. Kolay bir şehir yalnızca insanları çok köylü rahatlıkları, gevşekliklikleri çok fazla, asla kibarlığa gelemiyorlar. Esnaf para kazanmamak için her türlü şeyi yapıyor bir şey soruyorsun mal gibi yüzüne bakıyor 😂 Kısaca ben kendi halimde, eşimin birkaç tanıdığıyla takılırım öyle günlerim geçer derseniz bulunmaz nimet Muş halkına karışırsanız biraz zorluk çekebilirsiniz adapte konusunda. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.

Gebess95 ığdır Türkiye’nin en kötü hava şartlarına sahip olan bir yer. Hiç yaşadın mı ığdırda. Gerçekten havası berbat

Deletedmom_99 yasamaşam demezdim ayrıca asker ve polislik için çok rahat bir yer bizde ordan tayin gördük ve çok özlüyorum önerdim ne var bunda acaba havası temiz neresi var der misin sen heralde yayla da yaşıyorsun