AsELinAnneSi__ Serifeeed ücretli yapmadım hocalar girmedi yani 15-20 bin civarında diye biliyordum yılbaşından öncesi kasımda doğum yaptım
Serifeeed AsELinAnneSi__ meddem de 14 küsür galiba geçen doğumu orada yaptım bilmiyorum bu sefer devleti denemek istiyorum
AsELinAnneSi__ Serifeeed üniversiteyi önermiyorum kesinlikle mecbur olmasam yapmazdım hüseyin hoca ile devam ederdim
Serifeeed AsELinAnneSi__ yok üniversite düşünmüyorum zaten bende oraya vereceğim parayı özele veririm zaten 😂
AsELinAnneSi__ Serifeeed ikinci tercih olarak doktorum yokken gidiyordum birkaç kez acilde karsılastım fakat bana samimi gelmiyor geçiştirir gibi biraz nedense söylediği şeylere takılmayıp doktoruma soruyordum hep
ayse__ Serifeeed ben havvana doktora takipliyim normal doğum yapıcam sezeryan değil Ama kendisi çok iyi çok ilgili tavsiye ederim, zatenngittiğinizde sizde farkedersiniz baya bi hastası var
Serifeeed ayse__ evet sıra bulmak zor benim zorunlu sezeryan olucak doğum ne zaman sizin kendi doktorunuz mu giricek yoksa ben sorduğumda normal doğumda ebeler yaptırıyor demişlerdi
ayse__ Serifeeed 22 mart olarak gözüküyor doğuma ebeler giriyor birde o gün kim nöbetçi doktorsa girerse o giriyor benim ikinci doğum olacak şehir hastanesinde, ilk doğum da çok memnun kaldım özel gibiydi aynı herkes her konuda ilgili ve yardımcıydı
ayse__ ayse__ doktorların adını yazıp googleden arayabilirsin yorumlarını Hüseyin özyurt onu da çok övüyorlar ama ben kadın doktor istediğim için havvana doktorun adını duydum baştan beri ona gidiyorum güler yüzlü anlayışlı
Serifeeed ayse__ evet bende erkek doktor istemiyorum o yüzden bakalım bende sıra bulursam giderim artık ona detaylıya giricem martın 14 de işte bakalım artık hayırlısı olsun