Tuanahazal Merhaba hepinize iyi akşamlar 😊 17+3 haftalığım bebeğimi bir türlü hissedemiyorum siz ne zaman hissetmiştiniz cinsiyeti de oğlan
Ahsksdk Tuanahazal benimde erkek 16. Haftada sadece sertlik olarak hissediyodum sağda solda 19. Haftada tamamen hissetmeye başladım kıpırtı şeklinde çok hafif oluyor zaten🥰
Meryyy__ 1-2 haftaya hissedersin benim de oğlum olucak o haftalarda hissetmeye basladım yavaş yavaş 🥰
Tuanahazal Meryyy__ oy maşallah sağlıkls kucağına al inşallah hissedemedğim için çok morelim bozuluyor ya
_Mucize2_ Selinmoon Nerenizde hiss ediyonudunuz haraketi? Ben alt karın kasıkda hiss ediyorum normalmi🥲 karında hiss etmiyorum sanki
rabisskocc Tuanahazal ben ilk kalp atışı gibi 16. Da hissetmiştim kız benimkide , 18 de de kalp atışı gibiydi, 20de tam tekmeyi yedim 😂 şimdi 32+1im yediğim tekmelerin haddi hesabı yok ahahaha
Canan_bakal0703 15 çı haftadan başladım hissetmeye şuanda 17+5deyim gece sanki biri karnımı dürtüyo gibi oluyor birde tatlı yiyiğince öyle oluyom benim bu 3 cü gebeliğim benimde cinsiyeti oğlan Rabbim hepimize saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar versin
findiktan11 haftadan beri çok az hissediyorum şimdi 18.haftamdayım gözünüz seğirdiğinde nasıl his oluyorsa aynısı karnımda oluyor ama sadece dinlenme esnasında gün içinde hissetmiyorum. Yoğun çalıştığımdan olabilir😀
fatmanurrr95 Benimde ilk gebeliğim 17. Haftadayken elim karnımda hissetmeye başlamıştım böyle dalgalanma gibi ☺️☺️ sonra 20. Haftamda tekmelerini hissetmeye başladım dokunmadan 🥹🥹 çok duygulanmıştım… Bir başlayınca hep hissediceksin ❤️
20023kb 16 haftadan belli hissediyorum cinsiyeti kız kızlar hareketli olurmuş erkek bebekler daha tembel olur derler tabi ne kadar doğru bilemem sağlıkla alalım kucağımıza amin. Suan 20 haftalık gebeyim.