-Kubra44 Okula git gel 40 dk yuruyusum var . Minimum 6 saat ders anlatıyorum. Matematik olunca bölüm sürekli tahtaya yazıp çizme var. O yüzden bütün gün ayaktayım. Günü genelde 8 bin civarında adımla bitiriyorum. Şuan 21+ 21 deyim. Kızım umarım bu tempoda etkilenmiyordur :)
yeschef-13 Mompapatya aslında şöyle hamilelikte yapılan spor doğumdan daha çok doğum sonrası için daha etkili hızlı toparlanmak ağrısız iyileşme için idrar kaçağı vajinal toparlama kilo verme
Mompapatya -Kubra44 bende öyle aslında karnım büyümedi ama bel fıtığım var yatmak oturmak herşey zulüm gibi ama şükür bugüne de
BabyAta Sadece ilk 8 hafta dikkat ettim çok ayakta durup kendimi yormamaya, şimdi 27de yim cogu gun dışardayım yürüyorum geziyorum. Hareket etmezsek her yerimiz ödem olur şişeriz doğuma kadar iyice 😂😂
sevgul43_ BabyAta ben de aynı 27.haftamdayim ama çok hareketli günden sonra kendime gelemiyorum bel ağrısı,bas ağrısı. Kolaylik olsun diye Yürüyüş de yapmak istiyorum aslında:)
Ahsen-Hamza Mompapatya zaten çalışıyorum evde bir sürü iş var bi de uykulu sarhoş gibiyim 😒 içimden yürümek geçiyor ama sadece hayallerde 🥺