Mompapatya Kızlar biz 17 haftalık olduk ara ara yürüyüş yapıyorum öyle çok hareketli bir hayatım yok sizce düzenli yürüyüşler ne zaman başlamalı sizler nasıl yapıyorsunuz?
EceNaz26 Mompapatya yarın 17 hafta mide bulantısından yerimden zor kalkıyorum bir bitse evde durmicam valla 😅
Sumeyyeky Mompapatya 25. Haftadayım yürüyüş mürüyüş hak getire valla tansiyon düşüklüğü var aniden başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum balkondan hava almayı tercih ediyorum 🥹
yeschef-13 Mompapatya 24+5 hafta nın 3 günü pilatese gidiyorum hafta sonları yürüyüşe çıkıyoruz eşimle hava durumuna göre ormana sahile tempolu 💐 daha önce spor geçmişim olduğu için 14. Haftadan beri bu şekilde devam ediyorum
Sevvaldal Mompapatya yapıyorum. İkiz hamile olmama ve başında kanamalar yaşamış olmama rağmen günlük 5000 adım altında adım atmışlığım yok. 23 haftalığım. İnşallah sonuna kadar götürebilirim böyle
Sevincrah Ben her gün yürüyorum, ilk hamileliğimde çok faydasını gördüm. Düşük tansiyon başladığından beri tek yürüyemiyorum ama evde kalsam hareketsizlikten paslanırım valla
Mesen Mompapatya şuan 13+5 asla yürümüyorum 😂 yürümem de yani çünkü evde yeteri kadar iş yaparken yürüyorum ev işi bitmiyor ki dışarı aktivitelere zaman olsun belki son ay iş yapamazsam yürürüm 🙂
Mompapatya Mesen yürüyüş doğuma kolaylık oluyormuş bende o yüzden yürümek istiyorum yoksa evde birçok hareketimiz var aslında :)
yeschef-13 Mompapatya aslında şöyle hamilelikte yapılan spor doğumdan daha çok doğum sonrası için daha etkili hızlı toparlanmak ağrısız iyileşme için idrar kaçağı vajinal toparlama kilo verme
Mesen Mompapatya normal doğum için daha önce duymuştum ama sezaryan doğuma bence faydası yok bende sezaryan istiyorum hayırlısı artık size bol yürüyüşler😂🙂🙏
nzlbrn Mompapatya 24. Haftaya kadar mutlaka hareketi arttırın 28 haftayım çalışıyorum normalde hafta sonu evden dışarı çıkmasam ayaklarım uyuşuyor ödemleniyorum sanki normal doğum düşünüyorsanız da günlük yürüyüş egzersiz yapın ebeyim etkisine inanamazsınız 😊
Mompapatya nzlbrn teşekkür ederim bilgilendirme için bunu merak ediyordum aslında şimdiden başlamak önemli mi yoksa son ayda mi artırmak lazım diye
Sudenaz0105 Mompapatya havalar ısınsa hiç durmayacam da 1 yaşında bebeyle hava soğukken çıkasım gelmiyo🥹