Merhaba embriyo transferi 9. Günüm. Beta 50.27 cıktı düşük mü burada birinin 460 çıkmıştı 9. Gününde bilgi verebilir misiniz ?
Tüp bebek beta hcg sonuç
Nargissos 460 çıkan kişinin çoğul gebelik olabilir. Sonuçta sizin de pozitif hcg değerlerine kafanızı takmayın. Siz sadece artışa bakın 2 gün sonra tekrar kan verin. Hcg değerleri kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Benim adetime 8 gün varken kan verdim 17 idi. 4 gün sonra verdiğimde 146 olmuştu. Daha yüksek olanlar da vardır tabi. Hamilesiniz buna odaklanın hcg değerlerine değil. Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza 🌸🌸
Demsi_83737 allah razı olsuuunnn hemsirem de öyle dedi hamilesin buna odaklan şuan bağır cağır dedi olumlu bi sey duymayalı epey oldu ya o yüzden insan inanamıyor 😄 Allah isteyin herkese nasip etsin insallah 🌼🌼🌼🙏🏼
Merhaba ben de ilk kanda düşük mü acaba diye endişe etmiştim. Her kadında farklılık gösterirmiş ve önemli olan iki katı artmasıymış. Bizim de bu gün kesemiz göründü. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi.
Herkesin farklı cnm benimde de 9.gün 91 cıkmıştı.Önemli olan 2 güne %60 artmış olması lazm. Hamilesn cnm kıyaslama yapma yükselişe bak hayırlı olsun inşallah 👣🌼
Nargissos amin amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi 🌸 beta düşük falan diye de üzme hiç kendini hamileliğinin tadını çıkarmaya bak 🌷
Yenianne25 hayırlı olsun o günleri ben de görebileyim insallah kaçıncı haftada gördünüz keseyi 🌼
Tubii44 amin insallah sizin de sağlıklı gebeliginiz sağlıklı bebişiniz olsun inşallah 🌸