Fhryhzr Naressmom1644 ağzına sağlık canım herkesin acı eşiği ve psikolojisi aynı olmayabilir ben acı eşiği yüksek biriyim ve acıdı yani 5-10 dakika da kasık sancısı çektim bu herkeste aynı olmayabilir bende fikir olsun diye başlık açtım 😍😁
eda006 Naressmom1644 aynen katılıyorum kesinlikle bende bugün oldum ve canım çok acıdı ilişkiye girer gibi değil kesinlikle parmağını içerde sağa sola sert darbelerle döndürüyor eahöe kadar sokuyor bildiğin ve ister istemez kendini kasıyorsun
ozgekader Mehtap49 Aslında önceliğimde korku yok önceliğimde utangaçlık var yani bakarım bakmasın ben bile sevmiyorum görünüşü falan hoşuma gitmiyo onun için kendi kendime kafamda bir sürü şey düşünüyorum 🤦🏻♀️😊
ozgekader MMerve34 biraz sakin olmam lazım kafamda çok düşünüp kurduğum için böyle oluyo aslında belkide saniyeler içinde biticek ama içimde kafamda ister istemez büyütüyorum sanırım
Mervesrsy ozgekader evet gerçekten saniye sürüyor zaten sonuçta sizin doktorunuz ve doğumda zaten görücek bu başlangıç gibi düşünün rahatlarsınız o zaman
ozgekader Sksjsux355-- Bende çok utangaçlık var birde açıkçası ben görünüşünü beğenmiyorum bi başkasıda görsün istemiyorum düşündükçede kafamda büyütüyorum
Sksjsux355-- ozgekader hiç takma onlar neler neler görüyor çok daha kötüsünu görüyorlar ebe arkadaşım var o anlatır herşey bize normal diye
ozgekader Z-2001 Utangaçlık olmasa belki bu kadar düşünmem Ama ne bilim bakıcak bakmasın benim bile hoşuma gitmiyo bi başkası görmesin Çok kuruyorum sanırım kafamda çok düşünmemem lazım
Z-2001 ozgekader bende aynı şekilde görüntü olarak çok estetik bulmuyorum 😅acaba doktor ne düşünür diye düşünüyordum ama öyle birşey yok doktor hiç oyle düşünmüyor herkeste aynı çünkü sende öyle düşünme canım bende utanıyordum doktor bakınca gayet normal davranıyor tabiki 😅
Mavi6 sevalciftci benim 39 haftada yapmışlardı eli hafif birine denk gelirsen derin derin nefes alırsan sıkıntı olmuyor kısa sürüyor zaten
Mavi6 Naressmom1644 evet yapan kişinin elinin hafifliği çok önemli beni 6 ebe bir de doktor çatı kontrolü yaptı doğum yapacağım gün her saat başı sadece 2 ebenin eli çok hafifti mesela
Mervesrsy Fhryhzr ayneeennnn abartmaya gerek yok yani bana sa doktorum aynı bunları söyledi başına dokunuyorum maşallah çok güzel dedi 🤣 1 cm açılma var dedi ben hiç acı falan hissetmedim zaten jelle kayganlasıyor kızlar korkmanıza gerek yok yani 🤷🏽♀️ siz kaç haftalıksınız şu an ?
Deletedmom_99 Naressmom1644 16 haftalık hamileyim. Rahim ağzına birşey sokup kist var diye bir parça alıp patalojiye gönderdi. Hiç ilişkiye girer gibi olmuyor. Psikolojik birşey. Ne bacağımı tam açabildim nede rahattım. Kastım kendimi. Bilmiyorum nasıl doğurcam
Naressmom1644 Deletedmom_99 ya tahmin ediyorum ki vajinal muayeneler - kontroller ile doğum anı bir değildir. Ben sezaryen doğum yaptım bilmiyorum o yüzden ama doğum anında o gayretle zaten sen açarsın kuzum. 😘😘😘😘
Berfinstc35 Merhaba ben şuan almanyadayım 10+3 haftadayım iki kere kontrole gittim ikisindede çatı muayene yaptılar hiç ultrasonla bakmadılar bile bir zararı varmı bebek için çünkü bir düşük yaşadım 4-5 ay önce ???
Fhryhzr Berfinstc35 10 haftada neden çatı muayene yapıyorlar ki Türkiye’de doğum için yapılıyor o muayene ordaki sistemi bilmediğim için bişey diyemem Berfinstc35
hayalim35 Berfinstc35 bebek küçük olduğu için riskli orada nasıl işliyor süreç bilgim yok Türkiye de acil bi durum olmadığı sürece alttan bakılmıyor düşüğe neden oluyor çatı muayenesi normal doğuma uygun mu değil mi die son haftalar da bakılıyor
Mervesrsy Fhryhzr inşallah sıkıntı olmadan hayırlısıyla doğumunuz olur 🤲🏼 ben 37 haftalığım her an da olabilir hazırlıklı ol dedi ama ben zamanını bekleyecek gibi hissediyorum. Yalancı Sancılarınız arttı mı özellikle bel ve kasıklarınızda