Taila Vurgen97 😕 aselde çok hoş bi isim anlamıda çok güzel 👍 keşke kimliğine yazdırmasa babası altın kısmını ya şuan öyle geçiyor ki içimden altın olmasında ne olursa olsun 😟
Taila Evremanne yani doğumumda sezaryen olcak hastaneyi tembihlesem kağıtlarımı vermeseler eşime sonuçta kimliği o gidicek çıkarmaya 😒 inat değilmi yazdırır ki erkekler işte 😡
Evremanne Taila eğer bu konuda net ve dik başlıysa işin zor ama benim örnek verdiğim gibi yarım altın derler çocuğa çeyrek altın derler dalga geçerler de bir anne babanın çocuklarına karşı en büyük sorumluluğu isim hakkı bununla ilgili dinimizde de çok örnek hikaye var araştır bunlardan bahset
Taila Evremanne canım ben bilincindeyim zaten ama bir yıl oldu kaybedi kadıncağızı kanserden rahmetli oldu birde en zor en ağır günlerini bizim yanımızda geçirdi annesi konusunda hassas ben annesine biley demiyorum elbetteki ama koymayalım deyişimi illaki yanlış anlayacak yani 😞 ve dediğinide yapar gider kimliği çıkarırken çat diye yazdırır ömür boyu çocuk altın kalacak ☹️
Yldzhh Taila Altin ismi evet anlamsiz ama esinize de hak vermek gerekiyor bende babami kaybettim ani olarak 6 ay once ölüm yıldonumun de oglum olacak insallah babacimin adini koyacağim Hüseyin'im ❤❤❤❤
Taila Aslihn ne güzel isimler var oğluma iki isim koyduk pişmanım taha yusuf keşke sadece yusuf koysaymışız.. şimdi kızada yanlızca elisa yada azra yahut melis ne güzel isimler var gepsi birbirinden güzel anlamlı ama gel görki benim çocuğun ismi altın olcak kabullenemiyorum 😣
Taila Yldzhh çok haklısınız başınız sağolsun 😞 ama işte ne güzel isim hüseyin hem mübarek hem güzel ad ama bizimki öyle değil malesef yada banamı öyle geliyor acaba
reinamm Yldzhh 🙄 başınız saolsun ama mesela eşiniz diyelim ki bu hanımefendi gibi istemedi. Yine de koyar mıydınız? Yani vefat eden birinn ismi neden konur ki bebeğe? Annesinn ismini koyunca nolcak ben bu mantığı anlayamıyorum
Yldzhh Taila esiniz israrci ise bu isim konusunda iki isim koyun ilerde kiziniz hangini kullanmak isterse onu kullanir fazla da kafanizu yormayin. Bosver
Aslihn Tabi ki orası öyle tabii ama şansa bırakma zaten çocuk muhyemelen o isimle degil 2. Ismi ile anılacak :) altın yazgı, yazgım hoş oldu ya valla😍
Buseamaikizlerburcu Taila gobek adi olsun altin barime 😂 kimlige filan yazdirmayn kadin ölmüş afedersin yinede cektiriyor bnmkide oylemi olur acaba gerci o beni gomer topraga bi bardakta su icer üstüme yani 😂
TanjununAnnesi Canım bence insanların ne düşündüğünü pek takma en azından 2. Bi seçeneğin var onu kendi isteğine göre koyabilirsin kendin o şekilde seslenirsin bende kayınpederimin ismini koyucam Tanju eşim istedi rahmetlinin ismini bende hiç itiraz etmedim memnunum 2. Bir isim koymıycaz dedik ağır diyenlere ☺️ Herkes alıştı
Yldzhh reinamm iste eş seçerken iyisiyle seçmek gerekiyor 😒 anlayissiz hödük biriyle evlenmedim. Demek ki anne babaniza bu kadar bağlısınız sen bunu anlayamazsın tatlım
KlncA Taila inci oluyor da altın neden olmasın ya ben ilk defa duydum ama beğendim 🤗 yanına kısa bir isim güzel olabilir mesela Ada, Azra, Eliz, Lila vs gibi 🤗