Taila Hanımlar rahmetli kayınvalidemin adı altın kızımada koymak istiyor babası bende yanına ne yakışır diye düşünüyorum ama 😣 fikir verin lütfen..
Balkiz Taila altın mı 😕 Altın Azra koyabilirsiniz belki. Gerçekten şu isim konuları çok can sıkıcı. :/
Evremanne Taila valla arkadaşım altın isminin yanına en yakışan çeyrek yarım tam 🙂 eşinize söyleyin öyle de kalsın şaka bir yana altınnaz altınsu gibi bir bağlayıcı isimle birleştirmesseniz garip durur altınnur vs gibi çoğaltılabilir
reinamm Taila yani Allah rahmet eylesin ama, küçücük çocuğa Altın ismi koymaya ne hakkınız var😂😂 acaba kendisi ister miydi bu ismi. Vala şu ebeveynlerin babaanne dede isimlerini küçücük bebeklere uygun görmesine akıl sır erdiremiyorum
Taila Balkiz ay soğudum gerçekten koymak istemiyorum isim ama altın ne bileyim manası belli zaten kuranda falanda geçmiyo tamamen soğudum isim işinden
Bebegimcanimm Altın diye kadın ismi ilk kez duydum acıkcası biraz agır ve hani ne bilim gereksiz bir isim degil mi
Poine Mesela Fatma olsun diyelim Fatma altın soyisim gibi duracak? Altın Fatma olursa da tamlama gibi oluyor. Normalde bu şekilde karışan yorumlar yapmam ama biraz zor sanki.
Taila Evremanne 😕 içimi okudun sen bacım ya valla başka bi yerde kadın talya altın koy yazmış talyada iyi aslında oğlumun adını beraber koyduk babası taha koydu bende yusuf taha yusufumuz var şükür şimdi talya altın mı olcak kızda 😟 ay yok yok altını duyunca bana geliyolar nasıl çıksam işin içinden bilemedm 🤷🏼♀️
Evremanne Taila göbek adını altın koyalım de hayatı boyunca altın ismiyle anılırsa okulda iş hayatında sıkıntı olur de eşinin gönlü olsun diyede göbek adını altın koyarsın başka bir isimde bulur kulağına okutursunuz bitti gitti
Taila Buseamaikizlerburcu kız deme öle zaten benim taraf alay ediyor zümrüt yakut elmas neler neler söyluyorlar birde siz demeyin etmeyin eylemeyin 😆
Taila Evremanne yani doğumumda sezaryen olcak hastaneyi tembihlesem kağıtlarımı vermeseler eşime sonuçta kimliği o gidicek çıkarmaya 😒 inat değilmi yazdırır ki erkekler işte 😡
Buseamaikizlerburcu Taila gobek adi olsun altin barime 😂 kimlige filan yazdirmayn kadin ölmüş afedersin yinede cektiriyor bnmkide oylemi olur acaba gerci o beni gomer topraga bi bardakta su icer üstüme yani 😂