Merve-betul Beyzaanr son gün çok ağrım olmuştu hatta adetten bir gün önce gittim doktora rahmin kalın dedi ertesi gün adet olfum sonraki ay öğrendim gebe oldugumu ilk bebegime üstüne gebe kalmışım 😄ikincide hicbisey kullanmadim tüm vitaminleri de birakmistjm gebe Konca devam ettim geri
tatlibebegim_ FKRKS29 hcg bizim hastanede falan 5 üzeri pozitif olarak geçiyor ama senin hastanede referans aralığı hamile olmayanlarda 0 10 diyor değişik
FKRKS29 tatlibebegim_ bilmiyom ki bende 5 üstü hamilelik diye biliyorum, ama kıst var dedi acaba kimyasal mi diyorum 4 gündurde sadece lekeydi ya bende qnlamadim
tatlibebegim_ FKRKS29 yerleşme lekesi miydi acaba bende aşılamadan sonra kist oluşmuştu ama doktor bebeğe zarar vermez dedi
FKRKS29 tatlibebegim_ ya bilmiyorum ki 4 gun sadece leke gibiydi pembeydi ama bugün normal adet kanamasina döndü
elif99__ Bende duphaston kullanıyorum adeti geciktiriyor mu acaba bilgisi olan var mı çatlatma iğnesi de oldum ben bugün 14.günüm adet günümü 2 gün geçti pazartesi günü kan vericem inşallah bu ay olmuştur🙏🏻