myangelson Bbk88 yok bende hiç kist yapmadı 1 kere kullandım onda da tek yumurta büyüdü hamile kaldım canım
nurkb Bbk88 denemedim canım bir sene oldu bu ay yine doktora gideceğim muhtemelen artık o şekilde bir tedavite başlarız
nurkb myangelson oh süper ya o zaman yine böyle bir şansın var değil mi pkosta birden fazla yumurta büyümesi tehlikeli diyorlar bir tane büyümesi iyi bence
myangelson nurkb bakalım şimdi Tekirdağ tayine gideceğiz oradan kendime doktor bulup oradan denemem gerekiyor çatlatma iğnesi falan duruma göre nasıl olacak bakalım. Evet pcosta duymuştum fazla yumurta büyüyebilir çok olursa iptal oluyor diye
myangelson Bbk88 büyüdüğünü çok duydum benim tek yumurta büyüyünce hatta üzüldüm internetten baktığımda milletin hep 2 yumurtası falan büyümüştü doktorum da tek yumurta olması da iyi boyutu falan çok iyi olmuş demişti
nurkb myangelson tayinci olmak çok zor ya tam evet bu doktor harika diyorsun sonra tayin olayları maalesef 🥺 ben de birden fazla yumurta büyümesinden korkuyorum tek olsun sağlıklı olsun 😂
Bbk88 myangelson vay be ve amh nizda yüksek yani çok yumurtaniz var aslında işte olacağı varmış çok ama çok sevindim😍😍😍
myangelson nurkb buradaki doktorumu çok seviyordum ya gerçekten şuan çok üzülüyorum umarım bildiği doktor vardır oralarda da öneride bulunacak varsa 🥲