Aysecann 26 aralık 2018 saat 20:00 de minik kızım epidural normal Doğum ile geldi çok şükür darısı tüm bekleyenlerin başına☺️ Sancılar zor ama epidural şahane 😂 elhamdulillah çok mutluyuz
Deletedmom831 Aysecann Rabbim hayırlı nurlu sağlıkla sıhhatle büyümesini ve büyütmeni nasip etsin güzel kardeşim😘❤️
FatmaAhmet Aysecann gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Bende yarın hastaneye yatacağım epiduralle normal doğum olacak kısmetse. Acıyı azaltıyor mu biraz bilgi verebilir misiniz☺️
Aysecann Aycaclb 400 tl idi epidural 10 cc verdiler ilk etkisi 2 saat kadar oluyor sonrasında Doğuma kadar 5+5+5 cc daha oldu toplam 1000 tl ye mal oldu Doğum parası hariç
Aysecann FatmaAhmet epidural bu asrın en mükemmel icadı olabilir ☺️ Ama etkisi geçerken biraz zor olabiliyor doktorunuzla anlaşın etkisi geçince tekrar yapın diye
Aysecann GulUmut çentik atıyorum kafası rahat olsun dedi doktorum iki dikişim var ağrı oldu biraz ama çok rahatım şükür
Msl_ege Yok benim dağa çok uzun bi yolum var 😅 merak ediyorum çok normal Doğumda epidurali . Dezavantajı ne oluyo , sancı hissetmeden nasıl ıkınabiliyosun vs . Gerçi benim kalbimde delik var . Normal Doğum yapıp yapamayacağım bile muallak 😔
FatmaAhmet Msl_ege çok geçmiş olsun canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın hangisi hayırlıysa o yönde olur inşAllah🙏🏻
Mino Hayırlı uğurlu olsun darısı bire artık bende epidural istiyorum nasıl faydası oldu bide dikiş kaçtan oldu acaba
Aysecann GulUmut ben çok ağladığım için doktorum kıyamadı normalde 4 cm de yaptırıyormuş ama bana 2 de yapıldı zaten sonrasında her saat 1 er cm açıklık oldu