Selim_Alparslan Asafeymeninannesi ben içiyorum canım faydası vardır elbet yani probiyotik sonuçta 🤔 Altınkılıç sade içiyoruz biz meyveli tercih etmiyorum
hicimm Asafeymeninannesi evet çok faydası var tuvalete rahat çıkıyorum kabızlık olmadı çok şükür. Ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Ben altınkılıç sade içiyorum yanında muz yiyorum çok iyi Bir ara öğün.
Pinkyy Asafeymeninannesi bende içiyorum kefiri hem kabızlık için hemde sağlıklı ve faydası var diye,ikiz bekliyorum 25.hafta biticek ikiside 1 hafta önde gidiyor,boyları,kiloları herşeyleri iyi,tabi sadece kefir içiyorum diye değil bu durum..
Asafeymeninannesi AliBinnur eşimle tartışma yaşasam ve yaşananları burada yazıya doksem emin ol ziyadesiyle ses gelir 🙄😂😂
Asafeymeninannesi Deletedmom328 yaa Bende dün gittim 30+1dik doktor 1525 dedi hocam iyi mi dedim haftasına oranla iyi dedi bakalım
Asafeymeninannesi Deletedmom328 başlığı gördüğüm gibi Allah iki taraflı yardımcıları olsun deyip geçiyorum 😂
Asafeymeninannesi Selim_Alparslan aynı şekilde bende sade içiyorum. Bi bayan bebeğe kilo aldırıo gibi bisi dedi o acıdan merak ettim
Selim_Alparslan Asafeymeninannesi yani kemik gelişimi kalsiyum protein açısından zengin tabiki evet kilo aldırabilir canım
hicimm Asafeymeninannesi bebeklerde faydası vardır eminim ki çünkü yoğurttan bile daha fazla faydası var.
Asafeymeninannesi hicimm bağışıklık için birebir evet. Muz ve kefir ? Kefiri içerken bile zorlaniyorum ikisini birarada götüremem herhalde 😊
Asafeymeninannesi Selim_Alparslan InşaAllah yaa. Bi dahaki muayene günüme kadar günde 1 tane içicem. Baktım ise yarıo kilo acısından doğurana kadar iç babam iç 😂
Asafeymeninannesi Deletedmom328 sorun yaşamayan kimse yoktur. Bi çok annelerimiz derdini burdaki annelerimizle paylaşmayı tercih edio. Her kafadan bir ses. Derdim 1 iken 1000 olur herhalde 😂
Ayseee42 Bende günde 1 bardak içmeye özen gösteriyorum ama abartılı gelişime bi faydasını görmedim haftasına göre normal diyor doktor
Asafeymeninannesi Ayseee42 yaa Yoğurt pek tüketemiyorum onun yerini tutar dusuncesiylede içiyorum aslında bakalım..