Merhaba hanimlar 3 gün önce doğum yaptım.oglum dünden beri çişini yapmıyor ama kakasını ypiyor.doktora götürdüm yetersiz beslenme olabilir dedi.ama kakasını yapıyor çocuk.eve geldik pipisine baktım yumurta akı gibi bisey vardı.basina gelen var mi. Sunnet ettirmek idtiyorum ama bulunduğumuz yerde yok maalesef benimde doğum yeni olduğu için acım var merkez bsya uzak ve feribott ile sadece geçiş var🥹

Ikimelekannesi_ iltihap değildir canım o mama takviyesi yapıyor musunuz 3 gündür hiç ki çişini yapmadı bu sorun olsa hastane de anlaşılırdi. Beyaz akıntı olabilir

KuzeyinAnnesi10 hayır yapmıyorum ki doktorda bugün gerekli tüm tahlilleri yaptı mamaya gerek yok dedi böbrekler için de tahlil istedi çiş yapmıyor dediğimde oda normal çıktı sürekli emziriyrum kaka var çiş yok sadece😪

Ikimelekannesi_

Bence biraz geçsin sünnet ettir cnm genelikle sünnet olunca sıkıntı kalmıyor ben etmedim nasıl pişmanım şimdi 6 yaşında cişini yaparken kendini sıkıyor sünnet ettircm

Balaban diye krem var pipi için ama iltihap olsa çiş yapar yaparken ağlar canım

whitedream aysinisi yapıyorum bugün o işlemi yaparken akıntı geldi işte ama hastane de cisini fln yapmıştı