Dalenkamader esraeses ben iki gün önce yaşadım havuç ye demiş burda kızlar.Yedim gerçekten faydasını gördüm
ivfbaby Bana gaviscon da fayda etmedi lansor yazdı doktorum yemin ederim oh be dünya varmış dedim yoksa oturarak uyuyordum
esraeses ivfbaby sizde hamileliğiniz başında mısınız ilk hamileliğimde hiç böyle bir şey olmadı bi anda başladı ne denesem geçmiyor da hafifletiyor sadece 😭
Qqasiyeqq esraeses bende öyleyim yaa 🥺 8+3 oldum bugün gece uykusu haram yanma ekşime bulantı kusma perişan oldum vallahi Allah şifa versin cümlemize
esraeses nurcan355 bebişinizin cinsiyeti ne acaba 🤗 Acaba onla ilgili mi ya biz daha bilmiyoruz cinsiyet
esraeses Edanur65 bir anda başladı benim de bi günde başladı asla geçmiyo hafifliyor tekrar devam ediyor sanki mide ameliyatı olmuşum da sızlıyo
nurcan355 esraeses benim kiz valla mide yanmasinin onunla bir alakasi varmi bilmiyorum benimde ilk gebeligim
Edanur65 esraeses aynısı benimde 1 hafta oldu başlayalı gün içi pek değilde gece çok rahatsız ediyor beni
Leblebi19 esraeses erkek benim bebişim😊 ilk gebeliğimde rennie duo ile geziyordum bunda yeşil mercimeği keşfettim nadiren alıyorum artık rennie duo
esraeses nurcan355 öyle derler ya kız bebek mide yanması çok olur zor olur felan ama batıl inanç yani yine de insan acaba mı diyor 😂
pamukannesi25 esraeses ay aynıyız bende öldüm bittim bi akşam yemeği yedim yemez olaydım iki gündür iyice azdı . Mandalina salata ekmek simit bunlar iyi geldi