esraeses Kızlar 10 haftalık hamileyim dünden beri çok kötüyüm midem yanıyo ağrıyo bu haftalarda neden olur acile gitmelimiyim? Başına gelen var mı evde neler yaptınız ?
sunashn50 esraeses çok normal 21 haftalık olduk biz gebeliğimin basından beri çekiyorum ilk gebeliğimde de bitene kadar çekmiştim mide yanması
Leblebi19 esraeses ben de çok çektim çekiyorum ama yeşil mercimek çok iyi geliyor yanma başlayınca bir tutam atıp çiğneyip yutuyorum 2-3 saat idare ediyor sonra bir daha böyle böyle 35 hafta olduk😊
Gulsahgunhan esraeses 25. Haftadayız ağzımı acşam sanki alev 🔥 cıkacak bazen kendimi ejderha gibi hissediyorum:) delirecek gibi oluyorm ne yaptıysam işe yaramadı. Yeşil elma 🍏 az iyi gibi ama kesin çözüm bulamadım
Burcu-2634 esraeses ben genelde yarım su bardağı suya 3 4 damla sirke akıtıp içiyorum benim mide yanmasını 5 dk içinde keser
esraeses sunashn50 ben ilk gebeliğimde hiç çekmemiştim bunda çok tuhaf şeyler yaşıyorum mide yanması için çok erken 😂 Cinsiyeti ne acaba bu arada bebeğinizin?
esraeses Leblebi19 yeşil mercimek ilk defa duydum 😂 deneyeceğim ama o kadar çıkmazdayım ki herşeyi denerim 🤗 Bebişinizin cinsiyeti ne bu arada 🤗
esraeses Gulsahgunhan ya bende dün yeşil ekşi elma yedim ama sanki ekşi diye daha bi şey oldum ben böyle bir şey görmedim ya hani hamileliğin sonunda olsa anlarım da 10 haftalık çok tuhaf geliyor👀
esraeses Burcu-2634 ya gerçekten mi bende karbonatlı su yapıp içtim iyi geldi ama tamamen kesilmedi 😭
Egemine Ayva yiyin hanımlar çok iyi geliyo. Bendeburda okuyarak denedim. Süt, veilaçla destekledim. Amaayva ciddi anlamda çok rahatlatıyor
sryy esraeses gastritliyim gebeliğin basında bberi yasıyorum gaviscon kullanıyorumcok zorda kalırsam onun dısında laktozsuz süt veyahut sade soda içiyorum. Günlük soda içme alıskanlıgım oldu belkidd onun etkisi eskisi kadar sık sorun yaşamıuorum. Birde baharatlı yemekten ve geç saatlere kadar bişeymer yemekten uzak tut kendini yatmadsn 2 saat evvel kadar besin tüketimim bitmiş olsun
Burcu-2634 esraeses az önce gene yaptım içtim ama sirkesi bu defa az olmuş hemen geçirmedi biraz zorladı karbonatlı suyu hiç denemedim açıkçası
SmyyeIremgul esraeses çok normal benimde oluyodu o donemde en basta ilik sut yogurt ve sade soda iyi geliyodu bana ama suan 30 haftalik hamileyim sadece soda ve doktorumun verdigi ilac geciriyo yanmasini kolay kolay ilaci almamaya calisiyorum
esraeses SmyyeIremgul bende maden suyu içtim o rahatlattı ama hala bi ağırlık var. Cinsiyetiniz ne bu arada ? Cinsiyetle bi alakası olur mu acaba ilk oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım 🤗
SmyyeIremgul esraeses cinsiyeti kız herkes kız çocuğu çok kizdirir dedi bana ama bilemiyorum tabi söylenti de olabilir 😊
Leblebi19 esraeses erkek benim bebişim😊 ilk gebeliğimde rennie duo ile geziyordum bunda yeşil mercimeği keşfettim nadiren alıyorum artık rennie duo
esraeses SmyyeIremgul bende o yüzden özellikle herkese sordum 🤗 kız hamileliği mide yanması bulantısı çok olur derler 🤗