Furqane2002 Babyada benimde bat 3 şimdi sağ yumurtalığım çok kötü ağryor ölecekmişim gibi ayrıca göğüs ağrım olrdu her adet 10-8 gen şimdi 5 gün kalıyo ağrı filan yokk
nununundunyasi HESA20 amiin amin 🫂 rüyamda adet kanı gibi kan geliyodu çok az benden. Kalktım bu saatte (05.10) test yaptım ve sonuç ? Şaka mı? Bu bir gebenin günlüğünden aldığım testlerin içinden çıkan testlerdi. Saniyesinde belirdi
HESA20 nununundunyasi Allah’ım nasıl güzel ve ben yenç görüyorum uygulamaya girmedim bugün ovulasyon testi son kez yaptım silik cıktı
nununundunyasi Furqane2002 kız bu saatte test yaptım (05.10) 😂😂 yemin ederim benim de rüyama girdi. Şaka mı ya
Ladyys nununundunyasi ay tebrik ederim canım maşallah rabbim sağlıkla kavuştursun🥰🥰🤲🏼❤️ bat tarihin neydi?
nununundunyasi HESA20 ben de sana sımsıkı sarıldımm 🥹🥹 ayy kızz içine mi doğdu şimdi birini yapayım dedim sonuç ? Çok inanmadım ama çünkü daha yeni yumurtlamam olduuu
nununundunyasi Sclkrcu 10 sn içinde. Ama çok şaşkınım daha yeni yumurtlama testi yapiyodum degerlendirdik filan. İnanamadim açıkçası
nununundunyasi Furqane2002 ay ben kan vermeden sevınemıcem. Canımsınız çok sevınmıssınız ama testlerın cok yanılttıgını gördüm ve daha yeni yumurtlama gördüm. Hani yumurtlama zamanı dısında olunca işe yaramıyordu şaşkınım şu an
Furqane2002 nununundunyasi bende bat 3 yarın yapıcam bekliyemiyorum olsa zaten silikde olmuş olsa çıkar
nununundunyasi Furqane2002 evet erken testte çıkar canım iyi bi test aldıktan sonra. Ama kan verebilme imkanın varsa son güne kadar beklerdim ben 🫣
Babyada nununundunyasi çok sevindim , günler burda okuyorum herkese umut oluyorsunuz ve bugünde testi görünce inanılmaz sevindim inşallah gönlünüze göre olsun ❤️🙏🏻