HESA20 nununundunyasi 🥹🥹 dün koyu olu bugğn silik anlamadım pek 6 Martda adet tarihim bekliyom bir umut🥹
nununundunyasi HESA20 o dalgalanmayı çok yaşadım koyu oluyor ertesi gün daha koyu bekliyosun bi bakmışsın açık şokkk 🫣 bi kaç gün böyle fıtık edecek sonra beklediğine değecek eminim 🫶🏻🫶🏻
HESA20 nununundunyasi bence biz güçlü bir takımız 🤣 güzel sonuç alana kadar birbirimize destek oluyoruz ne güzel 🥰
nununundunyasi HESA20 kesinlikleee full destek tam destek 🫂🫂 olana kadar buradayız 😂 kendisi de bu yolun yolcusu bat lar yakın ya ondan birbirimizin postunun altında buluyoruz kendimizi ya da aynı konulara yorum yapıyoruz ondan yazmış 😂😂🥰🥰
HESA20 nununundunyasi 1 haftam kaldı içimden bi ses diyor test yap diye sonra diyorum dur yapma göğsüme dokunup duruyom acıyor mu diye bnm kafa uçtu 😃
HESA20 nununundunyasi hamile olanı da büyük sevinçle kutlamamız da çok güzel olmaz mı ya sırayla hamile olduğumuzu öğrensek hatta aynı haftalar doğuma kadar gider gari 🥹😃ama hayali bile nası güzel🥰
nununundunyasi HESA20 ayy o kadar çok takılma askitom oluruna bırak günün geçsin biraz testi yapcaz birlikte 🫶🏻🫶🏻
Busraltn HESA20 ahahahah bu ben resmen bende göğsüme dokunuyorum bakıyorum dolgunluk varmı falan diye bat 3 benim🥰 dün test yaptım negatifti cumaya bir şansını deneyeceğim ✨🧸
HESA20 nununundunyasi dimi Allah’ım dualarımızı kabul etsin bekleyişlerimiz güzel sonuçlara cıksın cok amin 🥹
HESA20 nununundunyasi ay canımsın sarılmak istedim 🥹 motive ettin beni🥰 sende de geldi mi 2 tane gebelik testi canım
nununundunyasi HESA20 amiin amin 🫂 rüyamda adet kanı gibi kan geliyodu çok az benden. Kalktım bu saatte (05.10) test yaptım ve sonuç ? Şaka mı? Bu bir gebenin günlüğünden aldığım testlerin içinden çıkan testlerdi. Saniyesinde belirdi
HESA20 Busraltn yalnız değilmişim😁 hemen umutsuz olmayalım daha cumaya cok var o zaman çıkar belki Allah’ım pozitif sonuç almayı nasip etsin sana bana isteyen herkese çokk amin🥹
nununundunyasi HESA20 ben de sana sımsıkı sarıldımm 🥹🥹 ayy kızz içine mi doğdu şimdi birini yapayım dedim sonuç ? Çok inanmadım ama çünkü daha yeni yumurtlamam olduuu
nununundunyasi Furqane2002 kız bu saatte test yaptım (05.10) 😂😂 yemin ederim benim de rüyama girdi. Şaka mı ya
Ladyys Bende de bir sürü belirti var test yapmıştım 8 gün kala negatif çıktı bat 3 bakalım tekrar edeceğim ne çıkacak yumurtadan🤣
Furqane2002 Babyada benimde bat 3 şimdi sağ yumurtalığım çok kötü ağryor ölecekmişim gibi ayrıca göğüs ağrım olrdu her adet 10-8 gen şimdi 5 gün kalıyo ağrı filan yokk
Babyada Ladyys sağ kasığım adet olacakmış olamıyor gibi batıyor ağrıyor garip his bir de karnım pıt pıt ses çıkarıyor 😅 göğüslerim şiş ve ağrılı, sık idrara çıkıyorum bat 3 bakalım 🤭 testi de perşembe cuma yapacak gibiyim