Seysey61 Cansuyca bende kibarca bunları anlatmaya çalıştım benimkini anlamadı umarım sizinkini anlar ☺️☺️teşekkür ederim
rabisskocc Seysey61 bende 32+1im 30a girdiğimde hareketinde ani azlık oldu beni uyutmayan kız hiç hareketsiz olmuştu iki üç gün böyleydi ara ara hissediyordum ama az şekilde meğerse normalde yan veya baş aşağı duruyordu bu sefer tam tersiymiş ve sürekli aşağıda baskı hissediyordum aşağıya ve sırtıma doğru vurduğu için karnımda hissedememişim
Seysey61 rabisskocc ya çok ilginç değil mi 30 a girince bu bebişlere ne oluyor 😁 korkutuyorlar bizi herkes yaşamış neredeyse. Neyse iyi olsunlar yeter az kaldı zaten. Sağ Salim alalım kucağımıza inşallah
Mirayilmaz1 Seysey61 aynı haftada bende yaşamıştım. Ortalama ayda bir bu hareketsizliği yaşadım onuda bebeğimin sırtını dönüp içeri doğru hareket etmesine bağladım Hiç ufacık bir kımıldama bile yoksa doktora gözükmenizde fayda var
Seysey61 Sevgili dostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu sabah ilk iş doktorumla görüştüm. Sizler gibi saymamı söyledi saydım ve bugün diğer günlere göre daha hareketli şuanlık bir problem yok Allah razı olsun herkesten