Alan_Yeliz hanımefendi bakın öncelikle tanımadığınız insanlarla bu üslupla konuşmazsanız daha uygun olur sizi kırmadan konuşmaya çalışıyorum belki bebişiniz vardır sizinde üzülmenizi istemem . Fakat avukatlık değil sadece yaptığınızın bir nebze yanlış olduğunu anlatmaya çalıştık soru soran annenin stres olmaması adına içini rahatlatmak adına ama siz hala uzatarak burda bebeği olup türlü sorunlarla baş eden insanları dahada çok geriyosunuz ve aşırı kaba şekilde . Benim ilk hamileliğim ve ben bacağıma ağrı girse doktora koşan bir insanım annelik iç güdüsünü yaşıyorsunuzdur yada annesinizdir belki veya inşallah nasip olur anlarsınız . Bu hanımefendi bile istiye bekleyecek olsa zaten burda bu başlığu açıp içini rahatlatmaya çalışmaz imkanları şartları ne bilmiyoruz eminimki doktora biz gitme desekte gidecektir ama gidene kadar daha fazla üzülmesin stres olmasın diye yazdık bizimde aynılarını yaşadığımızı . Umarım artık anlar daha fazla uzatmazsınız biraz iyi niyetli kibar yaklaşmayı denersiniz . İyi geceler :)