Busra_27_34_ Minezra ay neden olmasın Koş koş gel😁hadi sağlıcakla gelsin premses temmuz sanırım ya çoğunluk öyle gibi😁
Busra_27_34_ merve-yd06 bebişin gelişimi iyidir sorun değil hiç sağlıcakla gelsin bizde temmuz son hafta gösteriyor ama bakalım 😁
Busestl Busra_27_34_ bende şuan 17+5deyim. 31 temmuz gözüküyor sanirim dogum, gecen aksam boyle karnimda bi acı olustu sonra elimi koydugumda çıt die birsey oldu. Eşimin elini koyduk 3 defa çıt çıt die yapti babasinin elinede sonra gecti daha da olmadi
Busestl Busra_27_34_ galibaa 💕 geceleri cok zorlaniyorum ben bir kac haftadir. Bi fenalik gelio bi mide bulantisi ama normal bj bulanti degil fenalıgın getirdigi bir bulantı yataga sıgamıyorum eve sıgamiyorum ama hep gece 3-5 saatleri arasinda
Busra_27_34_ 1prensesannesi__ 😁bende heyecan yaptım doktorumla aynı diye 😂😁bizim ki pipi çıkınca emindi 14 haftalıkken erkek dedi 15 haftalık kesin dedi 🥰😂
ikiminikannesi_ Busra_27_34_ aynı ikinci oğlan 17+3 ama hissediyorsunuz anlamıyorum birde ikincide zaman daha mı yavaş geçiyor sanki 😅
Busra_27_34_ ikiminikannesi_ demi ya valla sanki çok yavas emekliypr sanki tik tak gitmiyor 😁😁akrep yelkovana girdi ilerlemiyor 😁
Rwerdst Busra_27_34_ 14 temmuz 2023te doğdu oğlum hastaneye bile zıbınla götürdüm 🤣🤣🤣 ona göre alışveriş yapın kızlar. Yarısını giymedi aldıklarımın
Busra_27_34_ Rwerdst 😁😁😁ya zaten büyük ihtimalle yazı zibinla geçirir de acaba hastane çıkışı olarak müslin takım alsam olma mı
Rwerdst Busra_27_34_ Müslin daha iyi olur. Ben hastanede de Zıbın giydirdim hemşire kızdı annemle kvye 🤣🤣🤣 ilk doğduğunda baya sarmışlardı çocuğu. Soydum ya çok sıcaktı. Odada klima açıkken bir tık dshs kalın giydirdik. 2. Ya da 3.aya kadar çorap bile giymedi.