Canan_bakal0703 Busra_27_34_ 17+5 deyiz bizde temmuz ıkı kızdan sonra erkek bekliyoruz oğluşum 11+4 derken gösterdi kendini 🩵🩵🩵
Busra_27_34_ Canan_bakal0703 ay Allah bağışlasın 😍bizim ki inatciydi galiba 14 haftada öğrendik o zamana kadar kıçı dönüktü 😁15 kesinleştirdi 💙
delibirhatun297 Busra_27_34_ mantıklı bir sonraki randevum için bunu bir deneyeyim 😄😄 bizimki götünü dönse yine iyi, bizimki bacaklarını sıkı sıkı kapatıyor yada kafa üstü duruyor, göstermemek için elinden geleni yapıyor 🤣
Busra_27_34_ delibirhatun297 bizimkide öyleydi eninde sonunda gösterecek bir dene bakalım şansını 😁😁😁
Mrsselvinaz Anne29 Anne29 Bende 31 yaşındayım şuan.İkili temizdi üçlüdede sadece bir değer yüksek riskli dedi.Ayrıntılı bakanda biraz inceledi şöyle dedi;bu tarz durumlarda bebek direk kendini belli eder dedi sizin bebeğiniz gayet iyi ayrıntılıda da detaylı bakarım dedi.
RedFlower Busra_27_34_ Bende temmuz annesiyim 19+0dan selamlar. İki çocukla uğraşmaktan nasıl bu kadar zaman geçti anlamadım bi bakmışım ki doğurmuşum olacak kesin😄Hareketleri de baya bi süredir hissediyorum. Cinsiyetimiz erkek. İki kere baharda doğurdum yazın sıcakta olacak bu kez nasıl olacak bakalım 🥰
Busra_27_34_ RedFlower ay masaAllah diyelim o zaman 😁ben hissediyor muyum hissedemiyor muyum anlam veremiyorum biraz bizimde cinsiyet erkek 💙benim de kızım Mart’ta doğdu ilk yaz bebeğim olacak bakalım nasıl olacak 😁
1prensesannesi__ Busra_27_34_ bizimde agustos bası dogum insAllah 15.6 olduk 🥰 doktorumuz erkek💙 dedi ama kesin degil alisveris yapma dedi 14. Haftadan beridir arada hissediyorum ilklerde noluyo falan dedim ama sonra idrak ettim hissediyorum diye keske daha cok hissetsem 🥰
Busra_27_34_ 1prensesannesi__ zamanla daha fazla hissedersin biliyorsundur zaten 😊nerde yaşıyorsunuz doktorunuz kim acaba benim doktor gibi konuşmuş 😁😁😁
1prensesannesi__ Busra_27_34_ avcılar anadolu hastanesinde ugras sahin demir e gidiyorum 😃 Yani zamanla arttigini da anlıyorum ama sabirsizlik iste 🤭
Minezra Maşallah temmuz hepsi erkekmi ya 🥳 Bizim ağustos size katılsam olurmu 😅 14 üz iki kızdan sonra cinsiyetimiz kız 😅
Busra_27_34_ Minezra ay neden olmasın Koş koş gel😁hadi sağlıcakla gelsin premses temmuz sanırım ya çoğunluk öyle gibi😁
merve-yd06 Busra_27_34_ bizde temmuz ilk haftası görünüyor doğum programa göre 19 haftalık hamileyim :) ama doktorlar hep fazla söylüyor pek anlamadım cinsiyetimi de kız dediler bakalım.. bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah:))
Busra_27_34_ merve-yd06 bebişin gelişimi iyidir sorun değil hiç sağlıcakla gelsin bizde temmuz son hafta gösteriyor ama bakalım 😁