Tatar59 MMerve34 yavaş yavaş olacak demek ki 🤷 Bakalım bana ne dicekler. Gece boyu sancılarım siddetlenmedi hala hafif hafif geliyor.
MMerve34 Tatar59 valla ben uyumuşum karnım acıkmıştı yedim sonra ağrı kesici içtim sabaha kadar uyudum hala kanlı akıntılar geliyor
MMerve34 Elamomy Elamomy gece gittim geri geldim 4 saat sonra gel dedi ama gitmedimm ağrılarım kesildi
Elamomy MMerve34 evet canım benımde nısanım parca parca 4 gun geldı Kesildiği gun dogumum oldu sancılandım
MMerve34 12hafsagunkokkaya96 ağrım çok yoksa gitme bence tekrar alttan muayene ediyorlar ve daha çok ağrıların oluyor beni çağırdı gitmedim zaten uyumuşum gün içinde olursa gidicem
MMerve34 12hafsagunkokkaya96 sen bilirsin tabi ama benim fikrimce gitme sıklaşınca git ya da bebek hareketlerinde azalman olursa git
Tatar59 MMerve34 geldim canım yatisim yapıldı 5 cm açılma olmuş. Bir saate kalmaz suyumu patlatacaklar. Ondan sonra hızla geliyor zaten. Aman sen de hiç oturma zıpla, squat yap aktif ol çok faydası oluyor.
MMerve34 Tatar59 maşallah canım bir avazda doğur inşallah bende ev temizlemeye başladım yere abana abana siliyorum valla 😂
Tatar59 MMerve34 Allah yardımcın olsun canım. Ben normal rutin kontrole gitmiştim açılma sancı başlamış ben de anlamadan oldu
MMerve34 Elamomy MMerve34 Tatar59 Hediye_handur kızlar aranızda sıcak suya oturan var mı ebe iyi geleceğini söyledi