Burcu-2634 Musel erken gebelik testleri ilişkiden 10 gün sonrasın da varsa gebelik çift çıkartıyor galiba öyle okumuştum forumda bir yerde
Senay_ylmzz Eminexxx nasıl yani benim belirtilerin gebeliğimi gösteriyor ve şuan da gerçekten mide bulantısı var
Firstpreg Musel Onu sabah ilk idrarla yapmanıza da gerek yok. Günün her saati yapabiliyorsunuz. Hayırlısı neyse o olsun inşallah 🥰
Mybody Biranne_64 bende ocak 14de hasta oldum en son adet olcakmışım gbi ağrılarım var belim ve karnım çok ağrıyo sık idrara çıkıyorum beyaz akıntım bugün biraz yoğun bi oğlum var ama belirtlerini unutmuşum 39 gün oldu testte yapmadım hamile miyimdir acaba
Biranne_64 Mybody eğer akıntı adete dönmezse test yapın derim çünkü beyaz akıntı bebek için rahim yer hazırladığı için o akıntı ondan oluyor. Erken gebelik testi alın belki gözükür ama beklemekte yatar var tabi çizginin belli olması için
Mybody Biranne_64 8 gün geçti adetim ama pazartesiye kadar sabredebilirsem bekleyip o gün sabah test yapcam hayırlısı inşallah teşekkür ederim
Ozzge01 Biranne_64 ay ciddi misinizz? Ben bu ay olmayacak gibi düşünmüştüm his gelmişti öyle ama adetime 10 günvarken beyaz akıntı gelmeye başlamıştı önemsemedim. Şu an negatif ama sizce pozitife döner mi ki
Biranne_64 Mybody aslında yapsan çıkar baya gecikmem olmuş çünkü ben bir iki gün geçti sanmıştım bence hiç bekleme hemen yap
Mybody Biranne_64 Geçen ayın 14ünde olmuştum bugün tam 40 gün oldu yarın olmadı alıp yapiym bu stresle durmaktansa