Ulviyedlnn Yeni1gebelikkk gaviscon diye bi ilac var onu yazdirabilirsin aile hekimine falan tabi tek başına iyi gelmiyor illaki kusmaya bağlı ilaç kullanmak gerekiyor canım prillam olabilir tercihen
Yeni1gebelikkk Ulviyedlnn o şurup degil de başka bi tane verdi naneli tadı,etkisi var ama mesela en fazla yarım saat gibi ,kusmalarimdan şikayetçi değilim bulantı olunca bazen ben kendimi zorluyorum çıkarabilmek için , çıkarınca rahatlıyorum çünkü
gizem-cbn Yeni1gebelikkk ben çoook kötü olursam bi bardak süt içiyorum baya rahatlatıyor midemi bide yanımda bi şişe su bulun duruyorum yandıkça içiyorum maden suyu tüketiyorum 39+1 im bu ayıma kadar da hiç ilaç tüketmedim idare ettim hep
Yeni1gebelikkk gizem-cbn normalde ilaç konusunda takıntılıyım kullanmazdım ama bulantı için de kullandım reflü için de kullanıyorum yoksa idare edemiyorum , süt önerisi çok geldi İnşaAllah deneyeceğim
Melek3675 Yeni1gebelikkk aynı sorun bende de var 10 haftalığım suan aşağıda havuç ye yazanlar olmuş ama havuç benim midemi mahvetti doktora gittiğimde söyleşim gavlıscon verdi ve geçirdi sabah akşam içiyorum