Burcu58 gmzcvk1 amiiin inşaallah 😍 benimde eşim beni destekledi birşey olmaz bence adetin yeni bitti falan filan bende ona kandımm 😂 üçüncü oluyor benim bide şimdi doğumdan sonra napacağım onu düşünüyorum shshhshs
Burcu58 gmzcvk1 kızım 6 buçuk yaşında oğlum da 3 buçuk yaşında büyüdüler ama ben tam sefa sürecekken bu miniğin haberini aldım şok olarak 😂 oğlumda sürpriz olmuştu onuda düşünmüyordum ama ikinci yine hafif geliyor üçüncü olunca dile bile zor 😂
Lykiav Tubiku bu ay adet bitti 2 gün sonra ilişki oldu korunmadık. Adetime de 8 gün var ihtimal var mıdır ki ya
Ego Burcu58 canım peki o nasıl anlaşılır belki sonraki gün yapılan ilişkide olmuş olabilir yani onu nasıl anlarız
Burcu58 Ego ben onu gebelik hesaplamada bazı uygulamalarda hamile kaldığın günü de söylüyor ordan öğrendim bir de o ay iki kaçamak olmuştu biri adetimin bittiği akşamı biride adet olacağım gündeydi tarihe göre de adetimin bittiği gün mantıklı olduğundan o şekilde kesinleştirdim yani
esmaerdemir gmzcvk1 ben hemen adetten sonraki gün hamile kaldım olabilir yani test yap gecikme olunca
svncgldgn Bbk88 adet bitti 2 gün sonra sadece bir kez korumasız ilişki ile hamile kaldım normalde pcosluyum bir de olmaz diye düşünüyordum, oldu yani vücudum daha vumurta oluşturmamıştır diye düşündüm ama oluşturmuş ilginç bi şekilde 😅
svncgldgn Bbk88 valla olmaz olmaz dedim olmuş o yüzden olabiliyor hiç umutsuz olmasın pcoslu olan kimse 🌺🥰
Mertsmother gmzcvk1 vallahi ben öyle kaldım adet oldum adetim bitti fakat tutmadı diye gün aşırı denemeye devam ettik sonra hamile olduğunu öğrendim 😇
Liyamm1 Ego Hemen test yapmadim diger adetiminden 3 gun once yaptim pozitif çikti ama belirtiler baya once baslamisti sadece kafama takmadim beklemeyi tercih ettim 🙏🏻